Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z laptopem

Pakol.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam podobny laptop jak ten :

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/asus-x555lb-xo244h-w8-1.bhtml

czyli asus x555LB

z tą różnicą ze mam 8 gb ramu i 4gb karty graficznej oraz na moim posiadam system zaktualizowany z wersji windows 8 takiej jak w podanym linku do windows 10.

Podczas grania w cs go lub lola po zaczęciu rozgrywki po około kilku sekundach laptop się zcina wraz z grą nie mogę nic zrobić z głośników/słuchawek słychać jeden ciągły dźwięk jeżeli była muzyka np. jak w csie w ekranie głównym.

Jeżeli nie było żadnego dźwięku zcina się bez głosu jedyne co mogę zrobić w owej sytuacji to użyć przycisku do awaryjnego wyłączenia laptopa.

Inne gry typu evolve stage2 GTA V i inne chodzą dobrze bez żadnych problemów na wysokich.

Dodam ze fpsy w csie zblokowały się na 30 fps próbowałem wszystkich komend itd. a w lolu na 60 (nie ma w opcjach włączonych żadnych ograniczeń).

Jakiś czas temu cs na wysokich na serwerach wyciągał spokojnie ponad 120 fps a lol na bardzo wysokich około 200fps.

Odinstalowywałem gry i znów je instalowałem i nic formatowałem komputer przywracałem do stanu fabrycznego też nic.

Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu problemu.

Chciałbym dodać że posiadam również gwarancje ale do punktu w którym kupiłem laptopa mam około 40km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...