Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diament czy gold?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , poki co w tym sezonie mam platyne 3 w sumie wbita calkiem szybko po tym jak spadlem do golda po dlugiej przerwie.

Teraz sie zastanawiam czy probowac wbic diament czy na smurfie wbic golda.

Poki co za wina mam okolo 20 pkt za lose 18 , gram supportem zazwyczaj.

Myslicie ze uda mi sie wbic ?

u1lc.png
Opublikowano

Skoro nie miales wczesniej diaxa to pewnie nie wbijesz, musialbys miec ogromne szczescie (win streak) jesli zalezy ci na skinie to mozesz grac na smurfie, ale wtedy skilla tracisz, dlatego lepiej grac na mainie i probowac jednak

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Próbuj grać na mainie, może akurat będziesz miał farta. Co Ci po skinie, którego i tak mają prawie wszyscy, z którymi będziesz grał? Na głównym koncie i tak go dostaniesz. :)

c:

Opublikowano

Graj na mainie póki masz tam cel. Smurfy są po to, żeby pograć na niższych dywizjach jak już osiągniesz swój cel na głównym koncie. Jeśli zaczniesz grać na słabszym poziomie, to nie wbijesz wyższego na mainie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Osobiście nie wiem jak grasz, więc nie mogę ci tego powiedzieć. Sam zdecyduj jaka droga będzie dla ciebie najkorzystniejsza. Na smurfie większy chillek z grania, a na mainie trochę spiny się zawsze znajdzie. Możesz próbować w następnym sezonie, a teraz podbić drugie konto.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Zostań przy jednym koncie i tam próbuj cały czas wbijać coraz to wyższe dywizje, nie ma sensu robić smurfa gdy ma się platynę...

ZNaczy smurf ma unranked i 10 gier do rozegrania wiec pewnie po 10 grach  bylby gold

u1lc.png
Opublikowano

Zostań przy jednym koncie i tam próbuj cały czas wbijać coraz to wyższe dywizje, nie ma sensu robić smurfa gdy ma się platynę...

ZNaczy smurf ma unranked i 10 gier do rozegrania wiec pewnie po 10 grach  bylby gold

W takim razie jak jest unranked to sobie zagraj te 10 meczyków nic nie szkodzi =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...