Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSMG.PL | Od graczy, dla graczy!

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TSMG.PL

› 24/7

› Niski Ping

› Zawsze online

› Autorskie Boty!

› Kanały premium od 5 osób

O ekipie:

Teamspeak został założony 8 maja 2012 roku przeze mnie oraz mojego kolegę. Od tamtego czasu prowadzimy teamspeaka zdobywając nowe doświadczenie.

Opublikowano

Lipna prezentacja, serwer prowadzicie od 2012 roku i macie 17 osób online, brak banneru, brak większości ikon przy rangach? Nie polecam, jak dla mnie kolejny serwer z dupy.

Opublikowano

Canecorso, myślisz co piszesz? zanim cos napiszesz i zaśmiecisz mi temat upewnij sie czy to prawda. Mam save po kolei jeśli chcesz śmiało moge pokazać od rang po kanały.

Opublikowano

Estetyka serwera nawet nawet, ale przeszkadza mi kilka rzeczy.

- Muzyka na poczekalni jest za głośna.

- Brak baneru.

- Chciałem się zarejestrować lecz nie mogłem. Po wejściu na stronę wyskakuje ''Ta witryna jest nieosiągalna''.
- Brak kilku ikon przy rangach

- Brak numeracji kanałów prywatnych, co będzie przeszkadzało użytkownikom w odnalezieniu np; kolegi.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

Opublikowano

Brak licencji na panel który należy do K-Scripts + sam autor, twórca panelu został zbanowany na serwerze, chyba więcej pisać nie muszę.

NIE POLECAM!

Opublikowano

MAR!O, powiedzieć ci czemu? jest luka w panelu która nadaje uprawnienia na id. Zbanowałem i tyle a do klasskaia pisałem 

Marne tłumaczenie, kolejny serwer który wszystko kradnie i jeszcze pierdoli głupoty. NIE POLECAM RAZ JESZCZE!

Opublikowano

MAR!O, skończ pisać w tym temacie. To nie tłumaczenie a to dowód http://screenshooter.net/102842546/djahzzfrg

Screen, który latał po internecie jakiś czas temu, zwykły pajac dopisał sobie marny szit myśląc, że zabłyśnie na tym jakże śmiesznym forum. Tłumacz się dalej, jak dla mnie ten teamspeak jest 100% plagiatem, zlepkom kradzionych rzeczy + jakby tego było mało, banner zajebany z tsp, beka.  xD

Opublikowano

MAR!O, każdy ma swoje zdanie. Mamy autorskie boty a banner jest przerobiony.

Zajebany i przerobiony, tak samo panel. Nie czyni to was jego autorami - żałosne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...