Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heliox/PrzebojowyYT podanie o możliwość zostanie TGM/GM :)

PrzebojowyYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Imię:Kamil

Zainteresowania:

Interesuję się kobietami,grami,muzyką i sportem   :)  Można powiedzieć, że ubóstwiam grę Metin2 gdyż gram w sumie od początku (feniks - gdy były jeszcze tylko 3 serwery). Jest to moim hobby którym z przerwami angażuje się od kilku lat. Jeśli chodzi o muzykę to wszystkie gatunki :) Z gier po za Metin2 oczywiście cs: go ale poświęcam się obowiązkom jak tylko mogę.

Coś o sobie:

No to jak pisałem :) mam lat 19 i pochodzę z województwa Łódzkiego. Jestem w klasie maturalnej i mam dziewczynę lecz nie przeszkadza mi to w podjęciu takiej decyzji. Jestem osobą spokojną lecz i sprowokowany potrafię namieszać . Nigdy nie patrze na kogoś ze względu na znajomości

Doświadczenie:

Doświadczenie mam małe bo prócz gry jako typowy gracz byłem na serwerze Arthia.eu - TGM ( 1 edycja)0 oraz GM (2 edycja) lecz zrezygnowałem z powodu spraw rodzinnych jak i małej sprzeczki odnośnie nie wykonanych prac na serwerze.

Ts: Oczywiście, że posiadam Ts nie wyobrażam sobie gry bez niego.  Gdyż większość czasu podczas wykonywania obowiązków na serwerze właśnie tam rozpoczynają się te najważniejsze zgłoszenia :) Dzięki temu gracze nabierają szacunku jak i miło wspierają rozmową pracę Gm-a :)

Poświęcenie czasu: ,,Do utraty tchu '' Na Arthii byłem znany ze swojej dostępności :) oczywiście prócz tego wiadomo posiadam inne obowiązki jak i poświęcenie czasu dla dziewczyny ale bez problemu spędzanie 4-7 godzin dziennie :)

Dlaczego akurat ja?:

Przyznam się szczerze lubię pracować w zespole szczególnie jeśli ktoś potrafi wynagrodzić ten czas spędzony na serwerze . Doświadczenie nie uznaje że mam duże lecz zawsze jest ono jednak spore.

Nie ma co się oszukiwać rozwiązywanie problemów i bycie pośrednikiem między technikiem/właścicielem a graczami to coś ciekawego gdzie można poznać różne ciekawe historie emocjonalne :D

Po prostu lubię spędzać czas w grze jak i na Ts-ie z graczami. Przy okazji  nagrywałem swoją pracę już na Arthii gdzie rzecz biorąc gratisowo zawsze reklama mała zostaje :) Nie mówię że coś ,,potężnego'' gdyż mam niecałe 600 subskrypcji https://www.youtube.com/channel/UCC5ThLGlgGKPMqGQa-LUOXg :) Ale robię to co kocham i to chyba najważniejsze.

Kontakt:

mpcforum (pw)

Chciałbym z góry przeprosić za to że się mało rozpisałem i że praca nie jest nwm jak świetnie graficznie no ale niestety doświadczenia w takich pracach nie mam :) wolę działać ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...