Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheon ult

Lexiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Jeśli oglądam jak ktoś gra pantheonem i ultuje to pojawia się to kółko i skacze on bodajże po 2 sekundach, czyli ziomek jest w stanie spokojnie z niego wyjść i przy okazji nawet potańczyć.

Z mojej perspektywy jak gram na pantheona to pojawia się kółko i od razu on praktycznie się pojawia, nie mam czasu na reakcje oprócz flasha.

Jakieś sugestie co z tym jest nie tak? Jest to trochę irytujące. Miałem tak sporo razy.

Opublikowano

Mam problem. Jeśli oglądam jak ktoś gra pantheonem i ultuje to pojawia się to kółko i skacze on bodajże po 2 sekundach, czyli ziomek jest w stanie spokojnie z niego wyjść i przy okazji nawet potańczyć.

Z mojej perspektywy jak gram na pantheona to pojawia się kółko i od razu on praktycznie się pojawia, nie mam czasu na reakcje oprócz flasha.

Jakieś sugestie co z tym jest nie tak? Jest to trochę irytujące. Miałem tak sporo razy.

Kiedys to tak dlugo ten ult byl pokazywany, teraz dopiero jak zacznie upadac, czyli doslownie chwila, nie ma duzego czasu na reakcje, ale wazne jest zeby byc w ciaglym ruchu bo jak stoisz w miejscu i zanim sie kapniesz, ze ulta masz na sobie to nie uciekniesz. Po prostu chodzi o SKILLA

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Musiałeś trafić na boga tej gry lub na piekarza.

@top

To tylko złudzenie.Bo kółko pojawia się tam gdzie skaczesz dla twojego teamu a enemy widzi to kiedy już spadasz i ma z 2 sec na ucieczkę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...