Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy naprawili hitboxy?

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawili jedynie pokrywanie się textury postaci do hitboxów.. Nie trafiłeś pewnie przez tick.

Chyba będę grał 1mecz w miesiącu, po 1. Ruski team, po 2 tak jak napisałeś tickrate, po 3 kieruję wszystkich a i tak spadłem z mg2 do mg1 4pod rząd przegrane

Opublikowano

Naprawili jedynie pokrywanie się textury postaci do hitboxów.. Nie trafiłeś pewnie przez tick.

Chyba będę grał 1mecz w miesiącu, po 1. Ruski team, po 2 tak jak napisałeś tickrate, po 3 kieruję wszystkich a i tak spadłem z mg2 do mg1 4pod rząd przegrane

to idź na faceit'a, ktoś Ci broni?

tenor.gif

Opublikowano

to idź na faceit'a, ktoś Ci broni?

Łatwo ci powiedzieć.. Idź na faceita, potem goście z g3-mg siedzą na faceicie, z dupy mają 5 lvl (na faceicie te lvl są po***ane..) i psują innym grę. Ostatnio ja (9lv) dostałem do teamu samych 5-6.. Nie dało się grać, płacz, że oni haksują..

Co do tematu to nie, nic chyba nie zmienili oprócz tego pokrywania się czy jakoś tak.

Opublikowano

po co beda naprwawiać hitboxy czy wprowadzać wiekszy tickrate jak z tego nie beda mieć korzysci a tylko doplacic by musieli :/ wola dodac spreje bo z tego przynajmniej im kasa wpadnie ... żal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...