Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poprawiona wersja kguildów

MrHackv2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Nikogo nie obchodzi to co ty wiesz, lepiej niech autor powie czy pozwala czy nie ;>..

@topic

Fajnie, że coś robisz na pewno komuś się przyda.

Opublikowano

Witam to jest peryfidny wyciek z ytcore.pl który kupił legalnie plugin od autora i dostał pozwolenie na przerabianie go . Moim zdaniem temat do zamknięcia a sprawa zakończy się w sądzie

//

Opublikowano

Skąd wiesz że to wyciek z ytcora? Moze znalazl je po prostu gdzies. A tak zreszta ta jezeli nawet sa ukradzione badz zdobyte skads to niech wypowie się tutaj własciciel tego pluginu, najlepiej kopara gdyz to jest nazwa jest w pluginie. Sąd o pluginy w minecraft? Serio rozbawiłes mnie tym doszczętnie. Tym zwrotem sądze że to jednak ty posiadasz te pluginy więc jeżeli chcesz starzyc kogos sądem, to najpierw pokaz licencje na ten plugin. Jezeli nie masz no to sory "vine to" Pozdrawiam. Jak dla mnie ciekawy plugin, fajnie przerobiony lecz znalazłem tam backdoora, jak będziesz chciał to dam ci nowy bez backdoorów. Pozdrawiam ponownie!

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Skąd wiesz że to wyciek z ytcora? Moze znalazl je po prostu gdzies. A tak zreszta ta jezeli nawet sa ukradzione badz zdobyte skads to niech wypowie się tutaj własciciel tego pluginu, najlepiej kopara gdyz to jest nazwa jest w pluginie. Sąd o pluginy w minecraft? Serio rozbawiłes mnie tym doszczętnie. Tym zwrotem sądze że to jednak ty posiadasz te pluginy więc jeżeli chcesz starzyc kogos sądem, to najpierw pokaz licencje na ten plugin. Jezeli nie masz no to sory "vine to" Pozdrawiam. Jak dla mnie ciekawy plugin, fajnie przerobiony lecz znalazłem tam backdoora, jak będziesz chciał to dam ci nowy bez backdoorów. Pozdrawiam ponownie!

Jestem tam moderatorem i widze że to ytcore plugin wszystko ma to co on nawet 2 bugi ma te same przypadek ?

//

Opublikowano

Jestem tam moderatorem i widze że to ytcore plugin wszystko ma to co on nawet 2 bugi ma te same przypadek ?

Tak szczerze mówiąc moderator ma dostep do plików? hmm dziwne.... Ale tak btw to mnie to nie obchodzi w sumie, jak dla mnie wszystko jasne. Jakis pseudo programista dorwal się do Kguid od kopary, dodal pare klas i twierdzi ze to jego plugin.. Załosne. 

Opublikowano

moim skromnym zdaniem to ten temat powinien trafić do kosza.

Dlaczego? np mi się bardzo przydał ten plugin, zapewne większosci osob on sie przyda. Nie jest on niczyją wlasnosci, z wyjątkiem kopary więc według mnie nie widzę przeszkód.

Opublikowano

promowanie podwójnego złodziejstwa - z*******e, kocham MPC xDD

>ukradnij czyiś plugin, podpisz się pod niego jako autor

>wyciek

>udostępnij ukradzioną kopię ukradzionego pluginu

to jest k***a jakiś level wyżej złodziejstwa, żeby kraść kradzione rzeczy XDDD generalnie wszystkie tematy z pluginami na gildie powinny wylecieć, obojętnie czy kradzione czy nie, bo powodują tylko wyciek kolejnych gównoserwerów easyhc robionych for hajs przez dzieciaków. 

5465845486.png

Opublikowano

Witam to jest peryfidny wyciek z ytcore.pl który kupił legalnie plugin od autora i dostał pozwolenie na przerabianie go . Moim zdaniem temat do zamknięcia a sprawa zakończy się w sądzie

Ani do tego praw autorskich nie macie ani to nawet warte sądu. 

Sądzie XDDDDDD

Opublikowano

promowanie podwójnego złodziejstwa - z*******e, kocham MPC xDD

>ukradnij czyiś plugin, podpisz się pod niego jako autor

>wyciek

>udostępnij ukradzioną kopię ukradzionego pluginu

to jest k***a jakiś level wyżej złodziejstwa, żeby kraść kradzione rzeczy XDDD generalnie wszystkie tematy z pluginami na gildie powinny wylecieć, obojętnie czy kradzione czy nie, bo powodują tylko wyciek kolejnych gównoserwerów easyhc robionych for hajs przez dzieciaków. 

Zgadzam się, zlodzieje którzy przerobili plugin Kopary i nazwali go swoim, a w dodatku wykłucają się że został wpuszczony w internet to wogule smiech na sali. napiszcie wlasny plugin wtedy mówcie ze nie pozwalacie go uzywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...