Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rakeny Pro uzywane

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż przymierzam się do zakupu Razer Kraken Pro używanych z OLX'a za 140 złotych, na zdjęciach wszystko pięknie, sprzedawca pisał, że zadbane, miesiąc temu kupione w stacjonarnym sklepie, wszystko działa idealnie. No i czy opłaca się brać te słuchawki za 140 złotych? Kolega ma, gada, że niby są dobre, mi także się strasznie podobają te słuchawki. 

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

przedstawie ci to tak (w sluchawkach do 300zl, czyli taka optymalna kwota):

hyperxcloud1/qpadqh90>>>>>>>>>>>reszta sluchawek>>>>>gówno>>>>>>krakeny, zalapales?

niby o wiele taniej, ale imo dalej sie nie oplaca fchuj.

Opublikowano

Uzywane takstary hi2050 lub nowe ISK hf2010, ktore je nasladuja. (cos na zasadzie superluxow, na test gearze masz recenzje, to sobie zobacz), zadowoloa Cie duzo bardziej. Z krakenami jest ten problem, ze to nie sa dobre sluchawki jak np HyperX Cloudy (takstary pro80), bo inaczej tzn takie philipsy shp2500 nie sa dobre, ale nie sa gowniane, zas jak zalozlyme krakeny i uslyszalem ten dudniacy bas, myslalem ze padne, ze to taki syf. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wszędzie gdzie wchodze na jakieś fora, zawsze ktoś krytykuje te słuchawki... Nawet nie są warte tych 150 złotych?

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Jeżeli nie potrzebujesz mikrofonu, to na allegro są teraz HyperX Cloud jedynki (te lepsze) za 150zł na sprzedaż. Warto dołożyć te parę złotych i mieć porządne słuchawki.

Link: http://allegro.pl/sluchawki-hyperx-cloud-1-dobry-stan-komplet-i6538340930.html

Sam mam i polecam.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jeżeli nie potrzebujesz mikrofonu, to na allegro są teraz HyperX Cloud jedynki (te lepsze) za 150zł na sprzedaż. Warto dołożyć te parę złotych i mieć porządne słuchawki.

Link: http://allegro.pl/sluchawki-hyperx-cloud-1-dobry-stan-komplet-i6538340930.html

Sam mam i polecam.

Wysłałem do niego wiadomość pytającą o jakiekolwiek papierki zakupu, bo nie chce sie nadziać na jakiś szrot.

//Edit 

Typek nie ma papierów, za to znalazłem na olxie za 180 zł + wysyłka z wszystkim, gwarancja na rok itp. Opłaca się?

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...