Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bundle ikonek

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o tym, aby wyszło coś takiego jak bundle ikonek? Skoro są skiny rare i niedostępne w jakichś tam okazjach to dlaczego np. nie miałoby być np. jakiegoś bundle z ikonkami, których już nie można zdobyć? Nie mówię o wszystkich ale np. jakaś tam ilość za x rp. Ja bym kupił mimo tego, że nic nie dają to niektóre są dość interesujące. Poszlibyście na taki pomysł?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

moim zdaniem wydawanie rp na ikonki to strata rpków, więc ja na pewno bym nie kupiła. Są też gracze, którzy "kolekcjonują" ikonki, więc troche rito mogłoby się dorobić.
No ale moim zdaniem lipny pomysł

xyz.

Opublikowano

Mnie nie obchodza ikonki, najlepiej miec jedna na dluzszy okres ktora Ciebie symbolizuje, a nie zmieniac jak skarpetki. No ale kazdy inaczej ich uzywa i nikt nie zabroni Ci miec ich duzo, ja sam mam wiekszosc tych free i sporo platnych, ale uzywam tylko phoenixa i aktualnie tier 3 TSM bo worldsy. Dla mnie nie potrzebna opcja.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jezeli ktos ma pieniadze i lubi kupowac rare skiny to ikonki tez by mu podpasowaly, takze to jest kwestia gustu.

Mogliby to wprowadzic, lecz gdyby chcieli to juz dawno by to wprowadzili. 'P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...