Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy GM'a - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, może ktoś mi powiedzieć gdzie się edytuje albo jak włączyć komendę item w grze? Mam problem, iż na moim "serwerze" wszystkie komendy działają poza komendami z serii "item", po wipisaniu kilka razy komendy na dany item wywala mi clienta :|. Może ktoś pomóc? Pytania typu czy mam nadanego dobrego GM'a są zbędne.. Jest możliwie że na cliencie od lajka 40k jest problem z itemami? Poprostu nie współgra klient z maszyną ?

Edit* Może ktoś mi pomóc z podmianką plików clienta związanych z przedmiotami  na maszynę ? Próbowałem wrzucić do db ale to nic nie zmienia :|.

Konwerter JachuPL nie działa, a pliki które różnią się zawartością, mam na myśli item_proto.sql.txt a item_proto.txt z clienta :| nie ma szans podmienić :|..

4521609.png

Opublikowano

@By ZeNeK Nadaj sobie prawa: IMPLEMENTOR, wszystkie komendy powinny dzialac. Wpisz /i 19, daj znac czy dziala.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

@By ZeNeK Nadaj sobie prawa: IMPLEMENTOR, wszystkie komendy powinny dzialac. Wpisz /i 19, daj znac czy dziala.

Treść w moim pytaniu była prosta, informacja o prawach gm'a jest również uwzględniona, więc proszę nie wypowiadać się jak nie masz pojęcia o tym żadnego :|.

Mój problem polega na niezgodności maszyny z clientem od lajka. Wszelkie próby podmiany plików prowadzą do problemów z logowaniem. Poza tym komendy "item" działają, tzn. są w NAVI że je użyłem, porostu nie działają bo nie mam zgodności item_proto clienta z maszyną.. Mimo że clienta lajka polecają pod maszynę od terenzo :|, ale to błąd bo jedno wyklucza drugie tworząc mase bugów :|.

4521609.png

Opublikowano

@By ZeNeK chlopcze, daj sys, wpisz ps.

Chlopcze napisałem gdzie tkwi problem, nie mam żadnych błędów. No moze odnośnie lokalizacji folderu z muzyką, tylko dlatego ze client lajka ma wklepane ją w packu.

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...