Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rito pls

Ⅎ.∅.R.X.S.⊥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie? To jest ekran przedstawiający nową serię skinów.

Przy okazji nie zapominaj, że kobiety / dziewczyny też grają w tą grę.

Opublikowano

Jak mają grać małe dziewczynki to będą grać niezależnie od ekranu logowania. Zresztą jak u góry napisali to skiny, tak zostały przedstawione i tyle. :-)

Opublikowano

Ale kolego League of Legends jest ta chłopaków i dla dziewczyn tak jak każda gra .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Większość żeńskiej społeczności lola (łącznie ze mną, damn :s) rzuci się na te skiny jak na świeże bułeczki. Wyjątek będą stanowić jedynie te, które będą się zaklinać, że nie są takie jak wszystkie i uznają, że ich to nie obchodzi. Rito raz na czas wrzuci takie must-have, nie bez powodu wybrali przede wszystkim takie postacie, które kobiety wybierają w pierwszej kolejności (tak samo było z Soną).

c:

Opublikowano

Mnie tam sie podoba, jest to po prostu przedstawienie Star Guardian skinow... 

A tak btw.

12142452_463551950501045_93372537_n.jpg?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Imo fajny ekran logowania :p dodatkowo jest to promocja nowych skinów, o których nie miałem wcześniej pojęcia i dzięki temu już wiem że ta janna to must have <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...