Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Mpcforum - weryfikacja serwerów. Jak to działa? Albo nie działa.

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie pierdolenie bez sensu... Jak w administracji jest ktoś nie znany to już mam nie grać?

A kto znany zrobił dobry serwer w tym roku?

Jak prezka jest zgodna z regulaminem to wchodzi jak nie to nie a jak on nie może wstawić prezki to już jego problem.

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Same głupoty gada bo co każda osoba co jest technikiem lub jest w administracji ma mieć konto na Mpc ??

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Same głupoty gada bo co każda osoba co jest technikiem lub jest w administracji ma mieć konto na Mpc ??

Tak, bo ludzie tacy jak Azprime, Sensual czy kto robia serwery pod innymi pseudonimami - co za tym idzie:

Dzien 1: Start serwera

Dzien 2: Ładowanie w IS

Dzien 3: Normalna gra

Dzien 4: Serwer off 4ever

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Już widzę to doświadczenie osób, które mają nabite te 1000 postów. Serwery tych użytkowników też padają po 2 tygodniach.

Nie chodzi mi o posty, chodzi mi o nicki. Jeśli technik jest ogarnięty to nie robi nowego nicku tylko ma cały czas ten sam a wtedy ludzie wiedzą czy ogarnia czy nie. Teraz nicki są z dupy, cały czas te same osoby tylko nicki zmienione.

Cóż, widać większość ludzi lubi grać na serwerach gdzie administracja to jedno wielkie widmo - a potem ból dupy i gorzkie żale + 100 pytań w prezce vesterisa ile ludzi.

Pass

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...