Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot nie wyszukuje pokesopów i pokemonów

wampiros6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema . Korzystam gomanager'a 1.3.3(chyba) na przemian z pogo best bot 2.5 oraz necrobota (najnowszy) i żaden ten bot nie można niczego wyszukać. Znów zmienili api. Grałem na api 35 czy jak to się tam zwie i było ok. Niedawno musiałą być kolejna łatka która blokuje boty. Coś wiadomo na ten temat. Bana napewno nie dostałem bo na fonie moge korzystać.

#info

Ja gram na polskim ip i zbieram poxy z santa monica ,amsterdam i central park i od miecha nie mam bana.

Opublikowano

A może dostałes bana na ip chyba jak dobrze pamiętam wtedy nie było widać pokestop odczekaj 24h i napisz czy Ci działa.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

No nie używaj botów lepiej, bo zaraz bana dostaniesz. Ostatnio nawet jacyś inteligenci pisali, że ten Pogo Bestbot jest aktualny. Graj na telefonie jeszcze, poczekaj na te boty, lepiej nie stracić konta. Równie dobrze może Niantic zablokować boty jak się znudzi banowanie haxów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...