Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc - ERROR G32

Espritw0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu w h1z1 just survive mam pewien problem. Problem polega na tym, że jak ładuje mi się gra - czyli ekran z logiem h1z1 just survive, to po chwili ekran sie zawiesza, wywala mnie do przeglądarki z komunikatem "PAGE NOT FUND". W linku znajduje się error g32 ( czasami jest g29 )

Komputer jest dobry gdyż w h1z1 wyciąga lekko 70 fps na medium detalach.

PS. Pisałem ten sam temat na Polski forum h1z1, ale nikt nie raczy odpowiedzieć - czekam już 4 dni.

Jeżeli ktoś coś wie na ten temat - czyli jak to naprawić to zapraszam do odpowiedzi.

PS. Próbowałem też zakładać inne konta, bo gdzieś wyczytałem że to wina mojego konta Daybreak ale to nic nie daje.

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEspritw0w

Error G32 oznacza iż zalogowałeś się na niewłaściwym koncie daybreak (Takim, które nie jest przypisane do Twojego konta steam).

https://help.daybreakgames.com/hc/en-us/articles/217481518 

Error G29 jest w pewnej części powiązany z errorem g32 (Chodzi o niewłaściwe konto) tzn. problemy z połączeniem ze steam.

https://help.h1z1.com/hc/en-us/articles/217447398

Jeżeli będziesz miał problemy z przetłumaczeniem angielskiego odpisz to pomogę.

Rozwiązaniem tego problemu jest zalogowanie się na swoje pierwsze konto, które powiązane jest z Twoim kontem steam.

Opublikowano

Niestety, ale po zalogowaniu się na pierwsze konto ( utworzone od razu po zainstalowaniu gry ) na którym wszystko wcześniej działało nic nie pomaga :/

Może masz jakiś inny pomysł ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEspritw0w Nie piszemy post pod postem, chyba, że minęły 24 godziny. Jeżeli chcesz coś dodać użyj opcji "edytuj".

Jeżeli dalej wyskakuje error G32 znaczy, że to nadal nie to konto. Pomóc Ci w tej sprawie inaczej nie mogę bo to Twoje dane, musisz szukać aż znajdziesz te właściwe konto.

Opublikowano

No to już nie wiem :/ Jestem w 100% pewny że to jest to konto. Mimo to dziękuję za staranie :)

O Boże :DD ale ze mnie gafa ! Przed chwilą znalazłem pierwsze konto :D Wszytko już działa :DD Bardzo dziękuję Ci za pomoc ! Jak mogę się odwdzięczyć ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...