Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydać 2k RP?

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić RP'ki za 50 zł i nie wiem na co je wydać - czy bezpośrednio na skiny do postaci, którymi grywam czy kupić sobie za to bundle hextech za 1950? Lub trzecia opcja za 100 zł 4k RP i lepiej poczarować? Nie chcę też w sumie wydawać bez sensu hajsu to nie wiem czy nie lepiej te 2k RP i hextech bundle kupić. 

@Katatuki halp

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Robiłem dzisiaj opening za ~2850 rp i drop był bardzo dobry ;]

e867d55f29fb448d85a32070d6d59d98.png

Udyra zamienie raczej na esencje, bo nie umiem nim grać xD 

A barda i thresha chętnie przytule, ekko prawdopodobnie także.

Mój kolega robi openingi za ~30 zł ~2 razy na miesiąc i także wychodzi na tym dobrze ;]

Więc wydanie na opening to dobry pomysł imo

Opublikowano

Robiłem dzisiaj opening za ~2850 rp i drop był bardzo dobry ;]

e867d55f29fb448d85a32070d6d59d98.png

Udyra zamienie raczej na esencje, bo nie umiem nim grać xD

A barda i thresha chętnie przytule, ekko prawdopodobnie także.

Mój kolega robi openingi za ~30 zł ~2 razy na miesiąc i także wychodzi na tym dobrze ;]

Więc wydanie na opening to dobry pomysł imo

Tak wiem, w sumie mógłbym kupić za 100 zł 4k RP i zrobić opening i skiny albo jeśli kupię tylko 2k RP i wypadnie niezły loot to w sumie nie ma co więcej wydawać. Zależy mi głównie na skinach do Jinx, Mf'ki, Jhina, Jaxa - główne mainy prócz Jhina.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Lepiej turniej wygrac, po co hajs tracic na tą gre xD

Ja tam kupuje tylko skiny do postaci ktorymi gram, dzieki temu zbiera mi sie powoli do kazdej postaci. Nie ma sensu wydawac na te skrzynki, kupilem ich z 50 jak nie wiecej(+darmowe), mam ok. 30 skinow z czego z 15 zrollowalem niektore odblokowalem, ale i tak są useless, jedyne co sie oplaca to gemstone na hextech annie ale to i tak trzeba ok. 300 skrzynek otworzyc. Jak na razie jestem w polowie drogi z tym a i tak duzo bardzo wydalem. Wiec skrzyneczki not worth, jesli lubisz taki gambling to mozesz sie wymieniac z kolega giftami, ale najbezpieczniejsza opcja jest kupic sobie fajnego skina do postaci ktora grasz... lub chcesz zagrac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja tam kupuje tylko skiny do postaci ktorymi gram, dzieki temu zbiera mi sie powoli do kazdej postaci. Nie ma sensu wydawac na te skrzynki, kupilem ich z 50 jak nie wiecej(+darmowe), mam ok. 30 skinow z czego z 15 zrollowalem niektore odblokowalem, ale i tak są useless, jedyne co sie oplaca to gemstone na hextech annie ale to i tak trzeba ok. 300 skrzynek otworzyc. Jak na razie jestem w polowie drogi z tym a i tak duzo bardzo wydalem. Wiec skrzyneczki not worth, jesli lubisz taki gambling to mozesz sie wymieniac z kolega giftami, ale najbezpieczniejsza opcja jest kupic sobie fajnego skina do postaci ktora grasz... lub chcesz zagrac.

No niby ale wiesz z tego openingu zawsze coś fajnego może polecieć :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I tak tyle esencji kosztuje ze bedziesz musial drugie tyle kupic zeby to odblokowac ;p A i tak glownie leca champy/ikonki/wardy bezkappy

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja mialem kupic sobie ostatnio skiny ale jak wszedl ten event z mostrzostwami to kupilem 10 skrzynek i to tego ikone, dzieki temu ulepszylem sobie na 3 poziom i mam "rare" ikone ktorej juz pozniej nie zdobede

u1lc.png
Opublikowano

I tak tyle esencji kosztuje ze bedziesz musial drugie tyle kupic zeby to odblokowac ;p A i tak glownie leca champy/ikonki/wardy bezkappy

W sumie to dostałem Dragon Fist Lee Sina, 2x skina do Soraki (Banan i Dryada), Legendarkę do Branda i jakieś tam championy + ikonka no i Championship Ward. Kupię pewnie drugie rp'ki ale już na skiny (czekam na Jinx i tyle w sumie). Potem z Rerolla Berserker Sion i tyle.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

"Nie chce wydawać bez sensu hajsu" a mimo to kupuje RP'ki do gierki xD

Kup runy bo to się najbardziej przydaje a nie jakieś skiny które nic Ci nie dają, jak nie runki to bohaterowie których nie masz a są dobrzy i dopiero na końcu skiny, w sumie dużo one nie dają ale niektóre(jak np. project ashe) mają super animacje przez co inaczej się gra tą postacią, np. normalną ashką gra sie strasznie sztywno, a ze skinem Project to jak inny champion.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Kup runy bo to się najbardziej przydaje a nie jakieś skiny które nic Ci nie dają, jak nie runki to bohaterowie których nie masz a są dobrzy i dopiero na końcu skiny, w sumie dużo one nie dają ale niektóre(jak np. project ashe) mają super animacje przez co inaczej się gra tą postacią, np. normalną ashką gra sie strasznie sztywno, a ze skinem Project to jak inny champion.

Fakt, na drugi raz w sumie nie kupię już bundle tylko runki chociaż mam pod ad i ap tyle, ile mi potrzeba :p

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

nie mozna kupowac run za rp ;d pewnie ci chodzi o strony ich tez sie nie oplaca bo maja je usunąć.

Kup skrzynki moze dostaniesz cos ciekawego 

Opublikowano

Chcę kupić RP'ki za 50 zł i nie wiem na co je wydać - czy bezpośrednio na skiny do postaci, którymi grywam czy kupić sobie za to bundle hextech za 1950? Lub trzecia opcja za 100 zł 4k RP i lepiej poczarować? Nie chcę też w sumie wydawać bez sensu hajsu to nie wiem czy nie lepiej te 2k RP i hextech bundle kupić. 

Ja bym poczekała na tego szatana Teemo. 

Opublikowano

Ogólnie po co chcesz kupować rp jeśli nie wiesz co chcesz z tym zrobić?

Wiem co chcę tylko nie jestem pewien po prostu czy opening mi się zwróci, miałem Project Luciana i to tyle z dobrych skinów z dropu.

Ja bym poczekała na tego szatana Teemo. 

Meh, mam do niego Badger Teemo i mi styka, nie gram nim, biorę tylko skiny do postaci, którymi pogrywam (czyt. ADC/jakieś jungle i topy ewentualnie plus midy) albo skrzyneczki i openingi ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Moim zdaniem skrzynki mają sens tylko wtedy, gdy grasz wieloma postaciami, a o tym sam wiesz najlepiej. Np. ja jako support w skrzynki nie inwestuję, bo gram tylko kilkoma supportami - jest niewielka szansa, że dostanę akurat skin do postaci, do której bym chciała. Co z tego, że dostanę Pulsefire Ezreala, skoro nim grałam tylko ze 2 razy na aramie?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Moim zdaniem skrzynki mają sens tylko wtedy, gdy grasz wieloma postaciami, a o tym sam wiesz najlepiej. Np. ja jako support w skrzynki nie inwestuję, bo gram tylko kilkoma supportami - jest niewielka szansa, że dostanę akurat skin do postaci, do której bym chciała. Co z tego, że dostanę Pulsefire Ezreala, skoro nim grałam tylko ze 2 razy na aramie?

Fakt, to ma sens no ale ja tam lubię openingi, może zawsze coś rare wypadnie :p Teraz przymierzam się do Star Guardian Jinx albo jakaś Mfk'a ale nie mam pojęcia co - czy znów skrzynki :p

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...