Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - szukam sposobów na zarobek

FrozenEnemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na PC da się jakoś sensownie zarabiać coinsy? 

Próbowałem masowo licytować zawodników którzy kosztują po 2-4k tak, żeby na każdej karcie zarobić co najmniej te 300-500 monet. Na dłuższą metę sposób całkowicie nie efektowny, licytując po 2-3 godziny dziennie w najlepszym wypadku byłem 5k na monet na plus. Wyrwanie okazji na licytacji to była rzadkość, średnio na 100 kart wygrywałem 3-5 licytacji.

Wyszukiwanie okazji na "Kup teraz" to sposób który na PC nie istnieje. Na YT pełno filmików jak ludzi "snajpią" piłkarzy po 1000, a nawet 2000 taniej niż na Kup Teraz ale na PC jest to zwyczajnie niemożliwe - za mało kart na rynku.

Handel kontraktami/fitnesem też wydaje się bez sensu, skoro na jednej karcie zarabia się po 50 monet. Ile by tego trzeba przehandlować żeby coś zarobić.

Obecnie mam 100k do zainwestowania bo za wyzwania budowania składów dostałem kilka fajnych zawodników(m.in Diego Costa, Barzagli i kilka kart wartych po 5-10k)

Jakieś propozycje jak to zainwestować?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dobra opcja jest przeglądanie YT i patrzenie na przypuszczanych zawodników będących w SBC, których cena często rośnie nawet do x 8. Również dobra opcją po aktualizacji jest dostać się do FUT champions - darmowy odbiór za brąz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...