Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lobby i wybór championów

Gość happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

czy tylko ja czekam tyle czasu aż dołącze do tej jebanej gry?

teraz jestem 10 minut w kolejce, KOLEJCE i już miałem z 20 okazji by grać ale ktoś oczywiście musiał wyjść

ktoś se trolluje czy co?

Opublikowano

W sumie mam ten sam problem od kilku dni, że czeka się długo, a potem ludzie wychodzą. Chociaż nie wiem, czy to nie jest jakiś problem od strony technicznej. 

Po ostatnich akcjach na Smite'cie, uważam że to wina Hi-Rezu. Także trzeba poczekać do następnej przerwy technicznej. 

Opublikowano

Czekałem o 20;00 ponad 20 minut i po ponownym dołączaniu po 9 razy nie weszło do poczekalni. Wybieram championa, mija 15 sekund i wywala

Opublikowano

Tam jest narazie tak z*****a ta kolejka, jak raz byłem afk w kolejce i nie zdążyłem kliknąć to zgadnijcie co !

Dalej byłem w kolejce pomimo że przed chwilą nie kliknąłem że jestem gotów.

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Tam jest narazie tak z*****a ta kolejka, jak raz byłem afk w kolejce i nie zdążyłem kliknąć to zgadnijcie co !

Dalej byłem w kolejce pomimo że przed chwilą nie kliknąłem że jestem gotów.

Czyli, jak myślałem, wszystko jest spowodowane problemami technicznymi Hi-Rezu. No cóż, niedługo jest patch, także liczę, iż tam coś poprawią. A jak nie, to trzeba będzie czekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...