Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2bob pytanko

Pr0Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam pytanie czy jak zakupie m2bob i zaloguje sie do gry , to czy moj kolega na swoim komputerze rowniez bedzie mogl sie zalogowac na moje konto m2bob i bocic ? Mozna zalogowac sie w tym samym czasie ? Czy kolega ogolnie bedzie mogl sie zalogowac gdy mnie nie bedzie ?

4uc581.jpg

Opublikowano

nie ma możliwości korzystania z dwoch kompow na jednym koncie.Każdy wpisany kay jest wpisany do danego ip.Czyli jeżeli grasz na kompie,a bedziesz chciał zagrać na lapku podłączonego do tej samej sieci to nie da rady bo bedziesz mial przypisane koncowke innego ip

/niereg. sygna

Opublikowano

nie ma możliwości korzystania z dwoch kompow na jednym koncie.Każdy wpisany kay jest wpisany do danego ip.Czyli jeżeli grasz na kompie,a bedziesz chciał zagrać na lapku podłączonego do tej samej sieci to nie da rady bo bedziesz mial przypisane koncowke innego ip

Dzieki wielkie !

4uc581.jpg

Opublikowano

I będziesz musiał odczekac około 23h żeby go uruchomić na innym pc, stało mi się tak jak uruchomiłem m2bob, te same konto na innym pc w moim domu

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...