Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec sezonu

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak podobno z 6 na 7 listopada jest koniec sezonu wiec jak zagram 7 np rankeda i spadne z platyny to nic nie znaczy bo juz dostane ta ramke ikonkę z platyny itp ?

Opublikowano

Będzie się liczyć. Możesz wtedy nadal obniżać swoje MMR przez co będziesz miał gorszy start na samym początku.

Opublikowano

Po rozdaniu nagrod siodmego beda nadal dostepne rankedy ktore wplyna na twoj poczatek w nastepnym sezonie, normalnie bedzie mozna grac jak dotychczas tylko nie bedzie za to nagrod.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A ok a np jak przegrałem pare meczy na p5 z 0 lp potem powygrywalem do p4 60 lp potem jak mialem 0 to po 1 przegranej spadlem potem sporo przegrałem i ostatnio 3 pod rząd rankedy przegrane i mam 0 lp to jak teraz przegram to mogę spać do golda czy raczej nie ? Bo musze jeszcze 1 rankeda zagrać żeby byle te 28 dni żeby juz miec te nagrody za platyne

Opublikowano

Jeśli tyle przegrywałeś, to jest taka możliwość. Skoro do p5 spadłeś po 1 przegranej, mając 0 pkt, to musiałeś mieć dość niskie mmr. No ale musisz zaryzykować, bo gdybyś spadł z powodu nieaktywności, to na jedno wyjdzie. A jak spadniesz teraz, to zostanie Ci jeszcze trochę czasu, by wbić platynę z powrotem.

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...