Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 200 zł

Tygrysiontko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę ten temat z prośbą, abyście zaproponowali mi dobre słuchawki w budżecie do 200 zł. Chciałbym dobrego sprzętu, słucham dużo muzyki, więc dobre basy mile widziane, ale również dużo gram w CS'a, więc żeby w CS'ie też było dobrze. Nie pogardziłbym również dobrym mikrofonem w tych słuchawkach.

Fajnie by było jakbyście podali propozycje np. słuchawek za 200 zł i słuchawek za 150 zł. 

Opublikowano

Zamówiłem na szybkiego słuchawki SteelSeries Siberia Raw Prism białe. Może nie są idealne, ale wiem, że mają bardzo dobry mikrofon i oczywiście strasznie mi się podobają, dlatego je kupiłem. 

Fajny jest w nich mikrofon, więc słuchawki będą nadawać się również do słuchania muzyki, np. w autobusie :P 

Jeśli chodzi o superluxy, niestety żaden model mi się nie podoba... Przed zamówieniem siberia myślałem nad Hyper X Cloud, ale teraz nie ma już co dumać, bo po fakcie. 

Opublikowano

>te siberie

>sluchanie muzyki

choose one, jesli Ci pasuja to fajnie, szkoda ze wziales te sluchawki bo takstary hi2050 lub odpowiedniki od ISK bylby fajniejsze. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...