Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop się zawiesza. Proszę o pomoc

master119

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio po przywróceniu systemu do stanu początkowego mam pewien problem, mianowicie komputer po 10-15 minutach bezczynności zacina się. Sterowniki wszystkie mam aktualne, ale ogólnie to działa tak, że kiedy np. gram w coś, oglądam filmy, ogólnie korzystam z komputera jest wszytko okej śmiga jak ta lala, lecz problem zaczyna się kiedy zostawiam go włączonego na kilkanaście/dziesiąt minut, np. gdy coś pobieram i chce go zostawić to po chwili się zacina. Lecz te zacinanie wygląda tak że przez pewien okres czasu (długi okres) nic nie mogę zrobić. Myszka da się poruszać ale gdy coś chce włączyć to poprostu się nie uruchamia, a gdy chce coś wyłączyć wyskakuje brak odp. Po pewnym czasie wyskakują takie rzeczy jak : Microsoft Windows przestał odpowiadać. I takie zacięcie trwa dosyć długo bo niekiedy do 15 minut. Niekiedy udaje mi się uruchomić menedżera i pisze tam że użycie dysku wynosi 100% (wydaje mi sie że to bardzo istotne) szukałem po innych forach nic co by mi pomogło nie znalazłem. To wygląda tak jakby kiedy laptop nie używa swojej mocy to poprostu się zwiesza bo kiedy zostawiam go z włączoną grą to chodzi normalnie, nie ważne na ile go zostawię. Proszę o pomoc smile.gif 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...