-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Wittano502
Wittano502
Witam mam duży problem. Mój komputer od jakiegoś czasu działa wadliwie. CPU przy włączaniu nie komputera jest równy prawie 100%, gry które do niedawna chodziły mi (np. CS:GO) wcześniej chodziły mi w 60fps na średnich ustawieniach graficznych a teraz to zacina się na najniższych ustawieniach graficznych i na najmniejszej rozdzielczości. Próbowałem czyścić komputer z różnych gratów i moje obydwa dyski mają dużo wolnego miejsca. Temperatura procesora jest wporzątku więc przegrzanie prosesora wykluczam. Wirusy możliwe że są ale tego nwm robię skan całego komputera co tydzień i nie znajduję nic. Może to wina słabego antywirusa (jak ktoś zna dobry to niech poleci najlepiej darmowy bo bieda u mnie). Mogę też dodać że problem zaczął się od tego jak mój brat zaczął siedzieć na komputerze. Ogląda Familiadę i kalendarze w wyszukiwarce Google. W ten sposób doprowadził do stanu gdzie nawet filmy na YouTube mi się zacinają. Jeśli się da naprawić mój komputer bez potrzeby jego formatowania to chętnie rozpatrzę wszystkie rozwiązania. Każda odpowiedź mile widziana
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.