Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MILION URKI NA CO?

alibabalegends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, myślę na co wydać milion urki? Mam jakby stare FE full irki+ apis 2lf4 (2 havo) Gram na globie 1 :P myślę o kluczach, a wy co proponujecie?

Siemka, myślę na co wydać milion urki? Mam jakby stare FE full irki+ apis 2lf4 (2 havo) Gram na globie 1 :P myślę o kluczach, a wy co proponujecie?

lub pp.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

jak juz otwieraj tylko na zeusach. Ja bym dawał na wrota, rabat + przecena i zety i kappy

Zalezy co chcesz... Chcesz mocniej bic? Wiecej uri zbierac? Da sie to załatwic...
1 opcja mocne bicie.
Robisz zety na podwojnych i masz rabat z promocja na klikanie (opcjonalnie premium) czyli tak 50 za klik
Za zety masz klucze i cdd czekasz na zeusy a cdd zamieniasz na pp, jesli nie wiesz jak zapytaj mnie

2. opcja to zbieranie dosc duzej urki

kase dajesz w pp tak to 34 jest to oczywiscie kosz rzędu;1,540,140 u. (oczywiscie z rabatem i od 1pp!)

oczywiscie musisz posiadac wtedy peta i lecisz na boxy.

Jak nie masz peta kupujesz mu mechanizm.

Jak nie masz duzo pp robisz zety za cene pol miliona urki wtedy bedzie ok ;)

jak chcesz uzywac clickera/pixela (no chyba ze tylko tego klikacza po mapce) kupujesz protokoly petowi i reszta w pp (w protokołach all wydobywcze najlepiej bo po co ci wiecej?)

Jak cos nie wiesz pytaj, jestem tez dostepny na gg i mam duzo wolnego czasu na takie typu pytanka

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

jak juz otwieraj tylko na zeusach. Ja bym dawał na wrota, rabat + przecena i zety i kappy

Zalezy co chcesz... Chcesz mocniej bic? Wiecej uri zbierac? Da sie to załatwic...

1 opcja mocne bicie.

Robisz zety na podwojnych i masz rabat z promocja na klikanie (opcjonalnie premium) czyli tak 50 za klik

Za zety masz klucze i cdd czekasz na zeusy a cdd zamieniasz na pp, jesli nie wiesz jak zapytaj mnie

2. opcja to zbieranie dosc duzej urki

kase dajesz w pp tak to 34 jest to oczywiscie kosz rzędu;1,540,140 u. (oczywiscie z rabatem i od 1pp!)

oczywiscie musisz posiadac wtedy peta i lecisz na boxy.

Jak nie masz peta kupujesz mu mechanizm.

Jak nie masz duzo pp robisz zety za cene pol miliona urki wtedy bedzie ok ;)

jak chcesz uzywac clickera/pixela (no chyba ze tylko tego klikacza po mapce) kupujesz protokoly petowi i reszta w pp (w protokołach all wydobywcze najlepiej bo po co ci wiecej?)

Jak cos nie wiesz pytaj, jestem tez dostepny na gg i mam duzo wolnego czasu na takie typu pytanka

znaczy wiesz, pytać jak pp zrobić nie muszę bo wiem :D trochę w to gram tylko tak pytam ;v ogólnie mam 2 zety już na bazie czekam na wrota x2. Ile bym zrobił zet z 1kk urki na rabacie?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

ogolnie mi wychodziło ponad 70k uri za klikanie wiec zrobisz z tym 13/14 zet zalezy od szczescia na jednej zecie wychodzilem tak okolo 30k uri na minusie wiec mozna liczyc ze jedna zeta cie bedzie kosztowala maks 50k uri to ponad 20 zet ;) z 20 zet masz 100 cd czyli 2000CDD! i 1000 kluczy! To już można myśleć o zeusie i komplecie lf-4! Do 34PP jest potrzebnych 7.364CDD (pod boxy) no chyba ze chcesz bic to min 36PP

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

ogolnie mi wychodziło ponad 70k uri za klikanie wiec zrobisz z tym 13/14 zet zalezy od szczescia na jednej zecie wychodzilem tak okolo 30k uri na minusie wiec mozna liczyc ze jedna zeta cie bedzie kosztowala maks 50k uri to ponad 20 zet ;) z 20 zet masz 100 cd czyli 2000CDD! i 1000 kluczy! To już można myśleć o zeusie i komplecie lf-4! Do 34PP jest potrzebnych 7.364CDD (pod boxy) no chyba ze chcesz bic to min 36PP

ale musi byc jeszcze przecena na energie nie? czy wystarczy rabat? 

Opublikowano

rabat + przecena

skoro za 1 klik przy rabacie i przecenie + premce to 50 u. a zete sklada sie tak juz przy 1600 to kosz 80k u. ale ja dawalem rade utrzymywac sie przy 70k u. i z 200k u. zlozylem ponad 3 zety i kupilem formacje

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

to mus sie trafic x2 + przecena :D/ i klikasz co 100/10/5/1? co ile energi?

Opublikowano

na początku 100 potem jak już słabo leci tylko po 5 i klikam ciągle multi.  Ogolnie jak jest x2 wrota to i przecena jest ;p Od tego czasu kiedy zaczałem klikac po 5 to moja ulubiona liczba, pamiętaj ze czasami po 100 energi (klikajac po 5) nic ci nie pojdzie ale nie trac nadzieji bo potem jak szalone leci

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...