Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły na serwer

Pheter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Rezem z moją ekipą mamy zamiar zrobić serwer dla Was! Oczywiście potrzebujemy Waszej pomocy w tym c:
W planie mamy stworzyć serwer surwival (praca, frakcje, specjalne dungeony, wiecej potworów itp...)
Mamy w planie zrobić konkretny projekt, który będzie trzymać miesiącami. 

Teraz pytanie do Was, czego najbardziej szukacie/pragniecie aby znajdowało sie na takim serwerze? 

O rzeczy związane z reklamą jak i wyglądem wizualnym (strona internetowa itp..) nie musicie się martwić ;)

Pozdrawiam 

Team Sanis

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Witam!

Rezem z moją ekipą mamy zamiar zrobić serwer dla Was! Oczywiście potrzebujemy Waszej pomocy w tym c:

W planie mamy stworzyć serwer surwival (praca, frakcje, specjalne dungeony, wiecej potworów itp...)

Teraz pytanie do Was, czego najbardziej szukacie/pragniecie aby znajdowało sie na takim serwerze? 

O rzeczy związane z reklamą jak i wyglądem wizualnym (strona internetowa itp..) nie musicie się martwić ;)

Pozdrawiam 

Team Sanis

Jedyne czego pragniemy, to Funny Gilds i Stołniarki na serwerze. Reszta morze być nie dopracowana według mnie. A i jeszcze krafting koksuw dodaj bo to tesz sie przyda.

Opublikowano

Witam!

Pozdrawiam 

Team Sanis

Jedyne czego pragniemy, to Funny Gilds i Stołniarki na serwerze. Reszta morze być nie dopracowana według mnie. A i jeszcze krafting koksuw dodaj bo to tesz sie przyda.

Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycje zostanie przemyślana przez nasz zespół ;) 

Autorzy propozycji, które znajdą się na serwerze zostaną nagrodzeni kontami VIP 

PzKVkWh.png

Opublikowano

Witam!

Pozdrawiam 

Team Sanis

Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycje zostanie przemyślana przez nasz zespół ;) 

Autorzy propozycji, które znajdą się na serwerze zostaną nagrodzeni kontami VIP 

Ooo to mam to jak w banku tego VIP'a, skoro "Autorzy propozycji, które znajdą się na serwerze zostaną nagrodzeni kontami VIP" to oznacza, że VIP już w drodze, bo jak kazdy wie i tak bedzie FG i Stoniarki. Jak cos to piszcie na pw w celu odebrania nagrody.

C**j z tym, że serwer autorski XDD WGRAJMY SRUNNY GUILDS XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@ZEDn spokojnie ;) Wszystko będzie podawane na naszym facebooku c:

PzKVkWh.png

Opublikowano

Duże pole do popisu... Więc proszę o:

- Dużą ilość prac, można mieć 2 w tym samym czasie.

- Frakcje, ale zwykły Factions tylko ze spolszczeniem

- Duuużo questów

- Duuużo dungeonów

- BRAK P2W!!!

- Najlepiej klimatyczny texturepack specjalnie pod serwer

Życzę powodzenia z projektem, bo chętnie bym zagrał na takim serwerze.

...

Opublikowano

Duże pole do popisu... Więc proszę o:

- Dużą ilość prac, można mieć 2 w tym samym czasie.

- Frakcje, ale zwykły Factions tylko ze spolszczeniem

- Duuużo questów

- Duuużo dungeonów

- BRAK P2W!!!

- Najlepiej klimatyczny texturepack specjalnie pod serwer

Życzę powodzenia z projektem, bo chętnie bym zagrał na takim serwerze.

Wy tak gracie a żaden tak naprawde na serwer nie wejdzie. Eldo. Taka prawda i pogódź się z tym ziom.

Opublikowano

@up Fakt, często zapominam  :D . W dodatku mam kaprysy, ale na razie mam chęć na taki serwer i czekam na start.

...

Opublikowano

Planujemy zrobić serwer własnie na klimat starych dobrych czasów, początków Minecrafta, jego można powiedzieć złotych czasów także, @Butipsal wszystko co wymieniłeś ma możlliwość zaistnienia, musimy to przedyskutować i zrobić jedną spójną całość z tym co zaproponowałeś i z tym co już mamy nakreślone :D

Opublikowano

Mam nadzieję, że wszystkie propozycje zostaną przyjęte, chociaż najważniejsze dla mnie to brak p2w.

...

Opublikowano

Na jakiej wersji będzie stał ten serwer?

Nie cofajcie sie i zrobcie serwer na 1.10

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Opublikowano

Na jakiej wersji będzie stał ten serwer? Nie cofajcie sie i zrobcie serwer na 1.10 Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

@Renox. Planowaliśmypostawić na wersji 1.8.8/1.10

PzKVkWh.png

Opublikowano

Pragnie mi sie serwer gdzie jest ChestShop wgrany i gracze moga otwierac swoje wlasne sklepy (Najlepiej jak by mozna bylo kupic warpa do sklepu). Zeby na serwerze lepiej bylo od gracza kupic niz adminshop :)

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Jakiśdobry plugin pod Gildie oraz 1.7.10 :P

Plugin na gildie to taki jeden z filarów i tak jak mówisz musi być dobry i możesz być spokojny dużo czasu poświęcimy nad dobraniem :D 

Pragnie mi sie serwer gdzie jest ChestShop wgrany i gracze moga otwierac swoje wlasne sklepy (Najlepiej jak by mozna bylo kupic warpa do sklepu). Zeby na serwerze lepiej bylo od gracza kupic niz adminshop :)

ChestShop wiadoma sprawa - bardziej stawiamy na handel Gracz - Gracz a nie Admin - Gracz, jednak wiadomo są rzeczy, rzeczy, które można kupić tylko przez Adminshopa. Szczerze mówiąc cały czas mamy zagwostkę jak to rozwiązać :D

Oczywiście że bez funnyguild + mega dropu ;)

Mega dropu nie będzie. Staramy się żeby był to serwer na dłuższą metę jednak na każdym kroku będzie masa rzeczy do robienia także to nie bedzie tak, że załóżmy monotonne kopanie diamentów, drewna itd wszystko będzie urozmaicone, a dróg żeby np. zdobyć pierwszy diament będzie kilka może nawet kilkanaście :D

Opublikowano

Zróbcie po prostu coś od siebie, tego czego jeszcze nie ma i co będzie dobre, wykonajcie to dobrze tak aby przyciągnąć graczy, pamiętajcie że minecraft upada więc przyda się coś oryginalnego ;)

Opublikowano

Zróbcie po prostu coś od siebie, tego czego jeszcze nie ma i co będzie dobre, wykonajcie to dobrze tak aby przyciągnąć graczy, pamiętajcie że minecraft upada więc przyda się coś oryginalnego ;)

"coś od siebie" będzie u nas podstawą ;)

Chcieliśmy przeprowadzić wywiad środowiskowy i posłuchać Waszej opini na temat serwerów MC. Teraz gdy już wiemy mniej więcej co i jak możemy popisać się i dać czadu ;)

Wszystkie nowości/informacje będziemy podawać tu na mpc forum (dział media) oraz na naszym fb.

PzKVkWh.png

Opublikowano

Serwer z gildiami żeby był jakiś sklep bo serwer ma być oczywiście bez dropu i do tego bym odjebal plugin na pracę i chuj

A najlepszy serwer to 1.7.3 Beta tam z podstawowymi pluginami

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer, HC z duża ilością reklam, może być okej, także jakiś innowacyjny co przyciągnie graczy serwer Sky-Block :) (autorskie rzeczy, pomysły, ciekawe dodatki itd)

4Headzik

Opublikowano

Ja nie wiem, macie pełno tematów na tym forum i wam sie kur** nie chce poszukać? :( Zal dupe ściska!@!@#!@#

Robicie te tematy a znając życie pewnie nie ruszycie :)

AntyWarn :DD

ZRÓB IZIHC NA 1.7.

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Hardcore tylko premium 1.5.2 dropik z rud oczywiście paczuszka anty cheat i anty makro no i oczywiście z 350 slot na start.  

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...