Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na niskim elo

Eripe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, ostatnio zagrałem sobie te 10 gierek dało mi s1 mówie oke łatwo się wyjdzie.Od jednego dnia gram sobie rankedziki wbijam lige i stoje w miejscu bo jakieś kraby z botom lejna mi trolują 5 gre pod rzad też tak macie xD?

Opublikowano

Ja większość swoich gier przegrywam przez dolną aleję. Nie wiem, nawet jak próbuję im coś pomóc z topa, to potem tego żałuję.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

na niskim elo tal właściwie nikt nie umie grać, a bot imo jedna z najcięższym linii to i te lowy nic nie ogarniają xD

Ja będąc otp janny i mainując supporta potrafię udźwignąć 80% gier z unskillowym adc, no ale zawsze znajdzie się jakiś uncarable ziomek który będzie się wbijać w jakieś tanky suppy a wtedy wiadomo że bot przegrany :makka:

Opublikowano

Ostatnio miałem bota i jakiś typo pyta czy go puszczę na bota bo jest premade. No to mówię dobra, raz się żyje, zagram sobie top/junglę już nie pamiętam. Koleś z tym drugim cwelem zrobili w 10 minut 0/8 ... Taki c**j z premade'u było ... Na drugi raz nigdy nikogo nie wpuszczę. Często się trafiają umysłowe ameby, które albo specjalnie to robią albo po prostu są tak umysłowo upośledzone i wzrokowo, że nie potrafią używać klawiatury i myszki.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja zwykle przegrywam "przez" junglera, a właściwie przez siebie, bo nie byłem w stanie wycarrować swojej drużyny.

Opublikowano

Żeby grać dobrze w tą grę wystarczy tylko użyć mózgu ale niestety 80% graczy to zwierzęta które bezsensownie klikają w klawiaturę.

W moim przypadku może tak jak w twoim mam po prostu pecha i gram z ludźmi których trzeba carrować.Czy to grałem w silverze czy w goldzie nigdy niebyłem carrowany przez kogoś.Trzeba mieć dużo szczęścia np. Moj kolega ktory mainuje suppa jest w plat 2 i śmieje się ze mnie że jestem słaby.Patrzę na jego historię meczy 12 ostatnich rankedów win patrzę na staty jego teammateów i każdy kda na + :D. Patrze na swoje mecze i statystyki botlane na -,top na -,mid różnie,jg(ja na +) i to nie żeby 16/4/2 tylko np. 18/8/23 bo oddaje kille a ludzie nie potrafią wykorzystać swojej przewagi.Po prostu nie mam farta do tej gry czy nie może być tak że jak ja coś zjebie to mogę się cieszyć że inni mi wygrali grę ?

Opublikowano

Odczuwam lekki wrażenie, że ludzie na normalkach starają się bardziej niż na rankedach xD. Przeniosłem się na botom lejnika ezio pedzio ez po 10/2+ i tak dostaje baty pozycjonuje się ideolo ale gram sam xDD

Opublikowano

Jesteś w takiej dywizji na jaką zasługujesz

Jesli wybostuje typa z Braza 5 ktory ma 30-40 farmy przez 30 min do diamonda 5 to znaczy ze zasługuje na diamonda 5 bo w nim jest.

Ja mam tak ze dostaje taki babysit od enemy ze nawet wardy nie pomagaja  a moj jungler siedzi w lesie i farmi tylko, nawet counter jungli nie robi

Opublikowano

Jesli wybostuje typa z Braza 5 ktory ma 30-40 farmy przez 30 min do diamonda 5 to znaczy ze zasługuje na diamonda 5 bo w nim jest.

Ja mam tak ze dostaje taki babysit od enemy ze nawet wardy nie pomagaja  a moj jungler siedzi w lesie i farmi tylko, nawet counter jungli nie robi

To nie jest dobre porównanie ;v

Chodziło mu zapewne, że jesteś w takiej decyzji na jaką zasługujesz -a jak Cie ktoś wyboostuje to i tak spadniesz czyli wrocisz tam gdzie zasługujesz proste.

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. W tej grze trzeba używać mózgu a u ciebie jak widać z tym ciężko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...