Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Blue screen przy włączaniu komputera WIN7

resonansdusz

Pytanie

Opublikowano

Witam Was serdecznie. Mam pewien problem z którym nie mogę sobie poradzić. Otóż od pewnego czasu borykam się z blue sreenami , napis brzmi "BAD_POOL_CALLER". Próbowałem wielu rzeczy, na początku wykonałem reinstalację systemu. Jak się domyślacie to niewiele dało, ba nawet przed zainstalowanie wszystkich sterowników owy błąd wyskoczył kilka razy. 

Następnie wyczyściłem rejestr programem WinThruster, a potem CClenarem. To również nic nie dało.

Sprawdziłem kości pamięci Memtestem, nic nie wykazał.

A zapomniałbym dodać ze od pewnego czasu proces svchost.exe zaczął zajmować pełno pamięci. Podczas gry w Overwatch'a potrafie mieć spadek fps do 10-15 i zużycie profesora i karty graficznej po 95-98%.

Specyfikacja komputera: Jak wyżej WINDOWS 7.

1. Pamięć Crucial Ballistix 8GB (2x4GB) DDR3,

2. Dysk Western Digital Caviar Blue, 3.5'', 

3. Płyta główna MSI B85-G43 Sc LGA1150 Intel B85,

4. Procesor Intel CORE i5-4460,

5. Karta graficzna MSI GeForce GTX 970,

6. Zasilacz Antec VPF 550W.

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętasz kod błędu tego blue screenu? Troche źle zrobiłeś że czyściłeś sobie komputer CCleaner'em bo wyczyścił też pliki które można za pomocą programu BlueScreenView sprawdzić..

Opublikowano

A pliki z folderu Minidump, nadadzą się? :)

Po za tym te blue screeny wyskakują praktycznie codziennie na początku przy pierwszym uruchomieniu komputera.

Tak. Nadadzą się. Tam generują się pliki z informacją BSOD'u. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...