Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logika Pokemon GO - popularne pokemony uciekają

KomputerowiecPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam jakiegoś gryzonia z 300cp, łapię go zwykłym podkręconym pokeballem wraz z malinką oraz excellent, a mi się nie złapie i ucieka.

2 rzecz co mnie trochę zasmuciło, bo mam same gówna na 13lvl był taki pokemon z zegarkiem jakby w ręku, w okolicy, naglę mi zniknął, i nie dlatego że byłem za daleko od niego bo się nawet zbliżyłem i już go nie było, a wiem jaki to był taki żółty chociaż powiedzcie mi czy on był rzadki czy też i nie?

Opublikowano

Hypno?

Nie, on jest całkiem powszechny.

Co do gryzoni i gołębi - tak, troszkę to śmieszne, że uciekają z pokeballi na niskim CP. Mi kiedyś uciekł taki z 50CP, a miałam 20lvl+... 

Opublikowano

Kiedyś ktoś napisał, że niby podkręcili logikę w Pokemonach i teraz częściej uciekają z Pokeballi pokemony popularne. A co do Pokemona to był Hypno - dość powszechny, także nie ma co się martwić :p

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dzięki admini za nazwanie  ze mi uciekl popularny pokemon , tylko ze on nie byl popularny lol...

Popularny - znany (o to mi chodzi). Mógłbym napisać powszechny, wyszłoby na to samo praktycznie (inaczej nazwane). To może tak - uciekł Ci Pokemon, który jest dość powszechny i bardzo często spotykany. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...