Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja serwera do oceny

KjakKONRAD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym aby ktoś ocenił mój serwer od razu mowie ze ma tu być jakiś poziom gry i dla tego tam tak drogo :D

UWAGA REKLAMA

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT

Wersja gry: 1.15.2-1.16.X - IP: MineAdventure.PL 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Opublikowano

Spawn brzydko wygląda, wyspa jak wyspa - nic nowego. Tryb skyblock, a tu jakieś warpy z kopalniami - wtf?

Mnie nie przekonaliście, ale może dlatego, że skyblock jest dla mnie z samych założeń nudnym trybem...

Chciałbym aby ktoś ocenił mój serwer od razu mowie ze ma tu być jakiś poziom gry i dla tego tam tak drogo  :D

@PenelopaKrinwat, serwer również.

Opublikowano

Po tych budowlach można powiedzieć, że serwer nie będzie się dobrze prezentował... 2/10 

Pomogłem? Zostaw lajka!

Opublikowano

No wiecie serwer nie tak miał wyglądać :D ale tak warp kopalnia na skyblocku rozchodzi się o to zeby na serwerze można bylo zarabiać lub szybciej zdobywać itemy dla tego można zarobic kaskę szybko gra nie jest nudna  :D tryb skyblock może niektórym nie przypadać :D ogólnie serwer zrobiłem sam więc spawn tez uważam ze jest trochę słaby :D Ogolnie jak macie jakies serwery skyblock to może coś zasugerujcie :D na 2 edycji spawn bedzie nowy D 

TRYB: Survival+Działki, SMOCZE itemy, drop waluty! Parkoury, Eventy i dużo Więcej!

ma.gif

Opublikowano

Serwer nie jest dla koneserów zajebistych rzeczy :D serwer ma swoj poziom i fajnie się na nim gra :D Zapraszam ogolnie :D

ma.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer został przebudowany na nowo :D jest to filmik z początku wprowadzania zmian :D 

ma.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...