Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"unable to authenticate, please try again later"

dacool123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mama taki problem, że gdy chce włączyć pokemony to pisze mi ten błąd z tematu. Loguje się z Ptc, ale to samo uzyskuje gdy loguje się z google. Telefon był zrootowany, ale zrobiłem pełny unroot, oraz ustawiłem ustawienia fabryczne. Co dziwne na tablecie wszystko ładnie śmiga. Na obu urządzeniach mam android 4.4.2 oraz 1 gb ramu
mój telefon: honor holly u-19
tablet: lenovo A-5500-h

grałem już wczesniej w pokemony na telefonie i działały do wersji 0.35 po tym update wszystko się zjebało.

Opublikowano

Czytać też potrafisz przynajmniej ? W dziesiątkach tematów i na stronie Sklepu Google wyraźnie pisze wersja wymagana do gry 4.4.4

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Czytać też potrafisz przynajmniej ? W dziesiątkach tematów i na stronie Sklepu Google wyraźnie pisze wersja wymagana do gry 4.4.4

Dobra, ale na tablecie android 4.4.2, oraz mojemu koledze na 4.4.2 działa :/

Opublikowano

Widocznie Ninatic pobawiło się swoją aplikacją i już jej nie uruchomisz na tej wersji Androida. Na tablecie nadal Ci działa? Bo jeśli tak to masz po prostu problem z uruchomieniem jej na telefonie, jeśli był rootowany to myślę, że nadal nie będzie można jej uruchomić nawet mimo unroota.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Widocznie Ninatic pobawiło się swoją aplikacją i już jej nie uruchomisz na tej wersji Androida. Na tablecie nadal Ci działa? Bo jeśli tak to masz po prostu problem z uruchomieniem jej na telefonie, jeśli był rootowany to myślę, że nadal nie będzie można jej uruchomić nawet mimo unroota.

I nie da się jakos tego "oszukać"? :/

Poza tym jak miałem roota to miałem komunikat unable to connect to serwer. Gdy zrobilem full unroot nadal byl ten sam komunikat, a po ustawieniu ustawqien fabrycznych komunikat zmienil sie na ten co w temacie

Opublikowano

I nie da się jakos tego "oszukać"? :/

Poza tym jak miałem roota to miałem komunikat unable to connect to serwer. Gdy zrobilem full unroot nadal byl ten sam komunikat, a po ustawieniu ustawqien fabrycznych komunikat zmienil sie na ten co w temacie

Z tego co wiem to nie obejdziesz tego w żaden sposób (może ktoś tam coś próbował ale i tak nie wyszło jak mniemam). Z tego co czytam w internecie to niby wina serwerów jeśli takowy komunikat się pojawia.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...