Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję skryptu chatu na dużą stronę

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, potrzebuję dobrego chatu na dużą stronę, z dobrymi możliwościami moderatorskimi do 100€/miesiąc (jeśli będzie tego sytuacja wymagać to można coś droższego).

Chat na zasadzie sb dostępnego dla wszystkich użytkowników, koniecznie z możliwością prywatnych wiadomości, blokady fraz i podpięcia bazy użytkowników jako loginy na tym chacie.

Opublikowano

poszukujesz gotowego rozwiązania, kogoś kto by takie coś napisał czy propozycji sposobu napisania takiego projektu ?

Gotowego rozwiązania typu https://www.pubnub.com/ 1000 użytkowników dziennie to za mało, bo znaczna większa ilość może przejść przez chat w ciągu dnia, gdyby to było w 1 momencie, to to rozwiązanie byłoby ok. 

Zależy mi na osobnym serwerze pod ten chat, aby serwera strony dodatkowo nie obciążać, a także dobrze napisanym chacie z wieloma funkcjami (moderatorskie, jakieś zabezpieczenia, cokolwiek). Pisanie tego od 0 w naszym przypadku nie ma sensu, bo dział IT ma inne, ważniejsze rzeczy do roboty, pochłonęło by to zbyt wiele czasu, a można zainwestować w gotowe rozwiązanie. 

Opublikowano

f5

Testuję flyzoo.co, co o tym sądzicie? Jest możliwość podpięcia nicków ze strony do chatu, avatarów? Jest. Jakieś opinie o tej stronce?

Opublikowano

Poświęć te kilka godzin i napisz chat a nie szukaj gotowców.

Śmiechłem. Bo napisanie dobrego, zoptymalizowanego chatu, z narzędziami moderacyjnymi, rangami, to jest 1 dzień roboty. Gdyby tak było, to z pewnością strony liczyłyby sobie po kilkaset dolarów za udostępnienie serwera na którym byłoby "kilka godzin" ich pracy.

Napisałem wyraźnie, że szukam tylko gotowego rozwiązania, wraz z dedykowanym serwerem. 

Temat można zamknąć, wybrałem już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...