Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon 850-1100zł

Royal3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki telefon w tej cenie waszym zdaniem będzie najlepszym wyborem? Juz troche przeszukalem i doszedlem do tego, że Alcatel Idol 4s lub huawei p9 lite. 

Ciezko jednak mi sie zdecydowac ktory z tych no i macie moze jakies swoje propozycje?

Podajcie plusy i minusy

Opublikowano

Huawei P9 lite podobno nie dużo się różni od P8 lite, który mam i polecam. Telefon bardzo miło się użytkuje, jestem zadowolony z niego. A co do wad to bateria.. Czasami się zatnie ale jak włączę dużo aplikacji.  I były też wadliwe egzemplarze w których tylna klapka wybrzuszała ;) 

Opublikowano

Huawei P9 lite podobno nie dużo się różni od P8 lite, który mam i polecam. Telefon bardzo miło się użytkuje, jestem zadowolony z niego. A co do wad to bateria.. Czasami się zatnie ale jak włączę dużo aplikacji.  I były też wadliwe egzemplarze w których tylna klapka wybrzuszała ;)

Proszę was. P9 lite jest mocno okrojony, oraz nieopłacalny. Od siebie polecam Xiaomi Redmi note 3 pro 3/32. Albo poszukaj Mi4s.

#teams4bal

Opublikowano

Proszę was. P9 lite jest mocno okrojony, oraz nieopłacalny. Od siebie polecam Xiaomi Redmi note 3 pro 3/32. Albo poszukaj Mi4s.

Co masz na mysli mowiac okrojony i nieopłacalny?

Co do Xiaomi to jest troche za duzy imo no i gwarancja pewnie jest chinska, to jest pewne utrudnienie. No i trzeba sie bawic w instalowanie jakis softow itp. Nie chce mi sie.

Opublikowano

Niedługo kończy mi się abonament i mam wziąć nowy telefon dlatego sprawdzałem opinie o P9 lite i nie są one powalające. Huawei nie zrobiło dużego postępu w wersji lite. Może w flagowych jest większy postęp, ale my rozmawiamy o tych ze średniej półki ;) 

Opublikowano

Co masz na mysli mowiac okrojony i nieopłacalny?

Co do Xiaomi to jest troche za duzy imo no i gwarancja pewnie jest chinska, to jest pewne utrudnienie. No i trzeba sie bawic w instalowanie jakis softow itp. Nie chce mi sie.

jak kupisz z xiaomi.com.pl to masz juz wgrany miui polska.

gwarancja jest gdzies na śląsku, z tego co wiem.

#teams4bal

Opublikowano

http://aze.com.pl/produkt/telefon-xiaomi-redmi-note-4-364gb-lte/

czyli moglbym kupic ten telefon

Jak widzialem na yt to uzyskuje on aż 85 tysiecy punktow na antutu co w tej cenie jest niesamowitym wynikiem. Ma tez az 3gb ramu, jest aluminiowy. Ma najnowszego androida. Gdzie jakiś haczyk? Jaką przewage nad innymi telefonami w tej cenie ma oprocz niewątpliwej wydajności? Posiada on język polski? 

Opublikowano

http://aze.com.pl/produkt/telefon-xiaomi-redmi-note-4-364gb-lte/

Jak widzialem na yt to uzyskuje on aż 85 tysiecy punktow na antutu co w tej cenie jest niesamowitym wynikiem. Ma tez az 3gb ramu, jest aluminiowy. Ma najnowszego androida. Gdzie jakiś haczyk? Jaką przewage nad innymi telefonami w tej cenie ma oprocz niewątpliwej wydajności? Posiada on język polski?

Posiada. Miui global ma wszystkie jezyki (jak nie). Ale nadal polecam wgrać miuipolska, po spolszczenie całego interfejsu i aplikacji od Xiaomi, np. Sklep z motywami jest po chińsku. Proces jest bezbolesny, na miuipolska.pl jest pełna instrukcja.

Btw redmi note 4 jest na mediateku z tego co bylo mi wiadome. Szukaj wersji ze snapdragonem.

Sent from my LG-Optimus-L5-E610/E612F using Tapatalk

#teams4bal

Opublikowano

http://aze.com.pl/produkt/telefon-xiaomi- redmi-note-4-364gb-lte/

Posiada. Miui global ma wszystkie jezyki (jak nie). Ale nadal polecam wgrać miuipolska, po spolszczenie całego interfejsu i aplikacji od Xiaomi, np. Sklep z motywami jest po chińsku. Proces jest bezbolesny, na miuipolska.pl jest pełna instrukcja.

Btw redmi note 4 jest na mediateku z tego co bylo mi wiadome. Szukaj wersji ze snapdragonem.

a czy na tej stronie do której linoa wysylalem nie jest tak że wysyłają telefon właśnie z miui polska oraz zapewniają gwarancke serwisowa na terenie polski? Ogólnie w cenie do 1100zl najlepszy jest xiaomi redmi pro, uzyskuje 85 k punktów, ma 3gb ramu i jako jedyny wyświetlacz oled. Co z tego że mediatek skoro ten mediatek który jest w nim zamontowany jeet bardzo wydajny, co sugeruje wynik w antutu. W cenie 1000zl telefony uzyskują średnio 50tysiecy punktów a ten w tej cenie aż 85. Nawet jesli jest ti zawyżone czy coś to i tak jest w tej cenie telefonem najwydajniejszym, nawet biorąc od uwage fakt że ma Mediateka. 30 tysięcy punktów to jiz jest konkretna roznica
Opublikowano

http://aze.com.pl/produkt/telefon-xiaomi- redmi-note-4-364gb-lte/

a czy na tej stronie do której linoa wysylalem nie jest tak że wysyłają telefon właśnie z miui polska oraz zapewniają gwarancke serwisowa na terenie polski? Ogólnie w cenie do 1100zl najlepszy jest xiaomi redmi pro, uzyskuje 85 k punktów, ma 3gb ramu i jako jedyny wyświetlacz oled. Co z tego że mediatek skoro ten mediatek który jest w nim zamontowany jeet bardzo wydajny, co sugeruje wynik w antutu. W cenie 1000zl telefony uzyskują średnio 50tysiecy punktów a ten w tej cenie aż 85. Nawet jesli jest ti zawyżone czy coś to i tak jest w tej cenie telefonem najwydajniejszym, nawet biorąc od uwage fakt że ma Mediateka. 30 tysięcy punktów to jiz jest konkretna roznica

Masz zakładke kontakt, pisanie maila do sklepu nic nie kosztuje. Syntetyki =/= realna wydajność. 

#teams4bal

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno, czemu polecacie mi jakies redmi note 3 pro czy mi4c? Za 1110zł moge kupic na chinskiej stronie (allbuy czy jakos tak) xiaomi mi5 32gb! To będzie chyba moim wyborem. Kupuje dopiero w kwietniu wiec moze stanieje nawet

Opublikowano

No jesli zamowisz z zagranicy to tak, bo tak to redmi note 3 na xkomie (chyba jedyny PL dystrybutor) to wlasnie tysiak. Wiec dlatego, pozniej moga byc problemy wlasnie z gwarancja, moze z LTE, nie wiem akurat tego. Skoro kupujesz w kwietniu to bez sensu, ze juz pytasz, ale moze wtedy oneplus 3 stanieje, a bedzie kozakiem. 

MPCpiotr p9 a p8 (oba lite) to dwa calkiem rozne telefony, p9l jest wyraznie wydajniejszy, co istotne i rzuci sie mocno w oczy juz od razu to np ekran full hd, zamiast hd. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Mysle ze nie ma sensu kupowac na xkomie, ceny sa drozsze i jeszcze placi sie za najgorsze wersje czyli z najmniejsza pamiecia i najmniejsza iloscią ramu itp.

Bede kupowal raczej bezposrednio z chin, na tej stronie ibuy cos tma czy jakos tak niby dają gwarancje gdzies we wroclawiu. Wiadomo jest to taka serwisowa gwarancja a nie bezposrednio u producenta, no ale za tą cene mysle ze i tka warto brac mimo to. Telefon konkuruje nawet z sg7 a jest od niego powiedzmy 2 razy tańszy. Co do one plus3 no to ten telefon nie wydaje mi sie jakos lepszy, jest droższy no i ma wiekszy ekran. Dla mnie 5-5,2 to taki ideał. Masz racje, zaloze nowy temat w kwietniu. Wtedy wszystko powinno potaniec. 

Opublikowano

Oneplus 3 jest akurat mega lepszy, w dodatku pomijajac wykonanie to ma 64 gb pamieci wewnetrznej i az 6gb ramu, nie zapchasz tego, ale to juz Twoj wybor. Narazie daj spokoj, a odswiez temat jakis tydzien przed zakupem. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Oneplus 3 jest akurat mega lepszy, w dodatku pomijajac wykonanie to ma 64 gb pamieci wewnetrznej i az 6gb ramu, nie zapchasz tego, ale to juz Twoj wybor. Narazie daj spokoj, a odswiez temat jakis tydzien przed zakupem. 

W czym jest lepszy? Jest drozszy o jakies 600zł, ma wiecej ramu faktycznie ale procesor ten sam. No i slyszalem ze zarzadzanie tym ramem jest srednie przez co telefon nie jest tak szybki jak moglby byc.

Spojrzcie na ten telefon:

http://komorkomania.pl/33621,leeco-le-pro-3-specyfikacja-cena

prezentuje sie naprawde zajebiscie! I tanio! Gdzie mozna go kupic?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Człowieku, nie kupuj żadnego badziewa od huawei. W tej cenie zakup xiaomi Redmi pro 3 i na pewno będziesz z niego zadowolony.

Każde ''badziewie'' od Huaweia ma gwarancję w Polsce, jest wytrzymałe i nie laguje po pół roku jak te chińskie szajsowe ''siajomi'' ;]

Reasumując, ze stajni Huaweia P9 jezeli już, lecz ze swojej strony polecam htc one m9 pce jak wyżej.

Nagrywanie 4k, stereo boom sound, prędkość na najwyższym poziomie, no i design... cóż powiedzieć :)

1221me.md.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...