Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w GTA 5 ktoś jeszcze gra?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy gta 5 jeszcze zyje gra w to duzo osob ma mna mysli rozgrywke online ??

Posiadam sprzet

Core2Quad Q8300 2,5GHz 4 rdzenie

2x4GB 8 GB ram

Nvidia GTX 275

Czy na srednich pogram ??

Opublikowano

jesli chodzi o lacze mam 1 mb dosc szybkie i bardzo niski fajny ping tylko to 70 gb pobierania no i koszt nie maly, pytam tutaj bo nie chce ryzykowac utraty gotowki

jesli chodzi o lacze mam 1 mb dosc szybkie i bardzo niski fajny ping tylko to 70 gb pobierania no i koszt nie maly, pytam tutaj bo nie chce ryzykowac utraty gotowki

Opublikowano

Mogłeś napisać w dziale GTA gdzie jakiś specjalista by ci doradził bardziej niż my ;) Jak na moje oko powinna ci śmigać :D

Opublikowano

Wątpię że zagrasz na średnich. Będziesz miał lagi. Na twoim miejscu pobrałbym pirata i sprawdził jak działa. Wiadomo więcej pobierania, ale najwyżej jeżeli będzie gra chodziła jak gówno, to będzie kasa w kieszeni.

Opublikowano

W samek grze możesz po prostu wyłaczyć limit używania pamięci karty ja sam używam więcej niż mam no tylko ja nie mam 1 Gb. Nie jestem pewny czy nie będziesz miał problemu z doczytywaniem obiektów itp.

Opublikowano

GTA V żyje, na PC jak i na konsolach. Sam mam konsolę (XBOX 360) i na każdej sesji zawsze jest pełna ilość użytkowników.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Na tym sprzęcie to na niskich tylko. 

U mnie wygląda to tak:

Intel Core i7 3,8Ghz

8GB RAM DDR3

GTX 550 Ti 

I u mnie już się przycinało na średnich w pewnych momentach.

­

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...