Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMR i dostawane LP co grę

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz mam wrażenie że to normalka, większość osób które znam nie ważne gdzie są to tak dostają

nie da się wiecznie dostawać +25

Opublikowano

Witam.

MMR mam na taką rangę która posiadam, winratio rankedów to 55% a za wygraną giereczke dostaje po +17 a za lose -19/20.. Ktos mi to wytlumaczy jak to jest mozliwe?

Masz "zjeb*ne" konto nic z tym nie zrobisz :), nawet przy podniesieniu mmr'ów nic w tym sezonie nie zrobisz zwłaszcza jeśli masz 200+ gier rozegranych, postaraj się wbić jak najwyższe mmr'y w tym sezonie, a w drugim zobaczysz tego rezultaty, w tym już nic nie zmienisz.

@Uu7Sg1S.pngBagietka pls

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Gdy gram sam to dostaje po 20 lp ok w masterze i trace po 16-17, gdy zagram duo to dostaje po 17 i trace 19-20 i mam tak przez nastepne pare gier, rowniez 55% wl. Dlatego odpowiedz jest jedna - nie graj duo :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Większość dostaje mniej za wygrane a zabierają więcej za przegrana.

Jest to spowodowane MMR

Próbuj grac maybe duo, wtedy masz większe szanse, ze nie przegrasz meczu i maybe podwyzsza Ci sie punkty, gdyż będziesz wygrywal :p

Opublikowano

Do całościowego mmr nie liczy się tylko wygrana.

Nie ma innego wytłumaczenie jak masz dobre mrr możesz dostawac ciagle po te 25 pkt - ostatnio gram sobie znowu w lige na smurfie i dostaje po 28 pkt za wygraną (p4) dlatego, że mam wygranych pod rząd naprawde duzo gier i system ciągnie mnie w góre. Gdy tracisz wiecej pkt niz dostajesz to widocznie system uważa, że nie powininieneś być w tej lidze.

Kończ waść, wstydu oszczędź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...