Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakuje pamięci RAM - Xperia T3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj spotkal mnie taki problem. Gdy włączę jakąkolwiek aplikację w telefonie, nagle ona znika i wyrzuca mnie do pulpitu. Gdy próbuję wrócić do tej aplikacji, udaje mi się to tylko na 5-10 sekund, potem znowu mnie wyrzuca do pulpitu. Zauważyłem, że mam 50-5MB pamięci RAM wolnej i nie mogę zwolnić bardziej tej pamięci. Da się coś z tym zrobić? Telefon to Sony Xperia T3

Opublikowano

Nie wiem jak ty mogłeś zarypać na full 1 Gb pamięci .

Skasuj jakieś aplikacje co ci działają w tle.  Po ostatnich aktualizacjach najbardziej muli messenger i facebook. 

Znajdź jakiś program do optymalizacji i czyść pamieć ( np ES Menedżer zadań ), najlepiej to wcześniej zrotuj telefon. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi, ze nie instalowalem aplikacji przez kilka dni. Telefon mam zrootowany, czyściłem Clean Masterem ale to nic nie daje.

Usunąłem Messenger i Facebook i dalej pamięć się sama zajmuje o ile tak można to nazwać

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi, ze nie instalowalem aplikacji przez kilka dni. Telefon mam zrootowany, czyściłem Clean Masterem ale to nic nie daje.

Usunąłem Messenger i Facebook i dalej pamięć się sama zajmuje o ile tak można to nazwać

Cleanmaster? Od razu to wypierdol. To jest jak CCleaner na Windowsie.

Zrób factory reset, albo wgraj jakiegoś customa.

#teams4bal

Opublikowano

Cleanmaster? Od razu to wypierdol. To jest jak CCleaner na Windowsie.

Zrób factory reset, albo wgraj jakiegoś customa.

o to chodzi właśnie, że nie jest mi na rękę robienie factory resetu :/ miałem nadzieję, że da się jakoś inaczej to naprawić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...