Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

67 Lvl Body -18Kk Ranga Pomocy !

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Wszystkim ;D mam takie pytanie mam 67 lvl body i dałem konto na kilka dni koledze i dziś włączam grę loguje się a tam ranga -18kk porostu się zdenerwowałem koleś dostał oklep a teraz do rzeczy jak zbic szybko range bez fasolek i zęby to nie trwało wiecznie tylko max 3 dni ;/ proszę opisać wasze zdanie co robić i ile mniej więcej to zajmie

z góry dziękuje

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

symbol króla przepowiedni + płaszcz uciekiniera ... napisz jaki serwer ... jak monolit to dam ci pelerynkę za free wink.gif

Symbol króla - 4x więcej rangi

Płaszcz - chowa rangę

albo włącz sobie FB xD ale to bardzo długo zajmie sad.gif

@edit poprawiłem pomyliło mi sie xD

Opublikowano

kiedyś dzialal taka rzecz ze uzywasz pieczonego okonia i ci range do 0 daje ale neiwiem czy dalej jest tak

@edit up nie da się przekazywać pelerynek

Szukam konta w metinie i w plemionach jak masz jakieś pisz na gg:19411323

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

HersU™ okon nie zbija rangi tam pisze ze usuwa negatywne efekty czyli otrucie spowolnienie ;] a olokos'owi nie chodziło o pelerynki mestwa tylko plaszcz uciekiniera a to da sie przekazywac

ja to polecam isc z Symbol królado dt i bic respy ciagle powinna szybko ranga sie wyzerowac ;]

Opublikowano

Dzięki poleca plusiki proszę o jeszcze kilka propozycji ile by zajęło gdybym łowił rybki tak mniej więcej ile h ??

Jeszcze pytanko jeśli bym kupił kilka symbolów króla przepowiedni i kilka peleryn w ile godzin ex pienia spadło by mi do zero oczywiście pytam ile godzin na oko

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

z fb sie nie oplaca bo by to baarzo dlugo trwalo najlepiej dt sam tak zbijalem 13k rangi ^^

edit@ w dt 18k rangi w okolo 2 dni zbijesz na 0

Opublikowano

Dzięki poleca plusiki proszę o jeszcze kilka propozycji ile by zajęło gdybym łowił rybki tak mniej więcej ile h ??

oj dużo :/ ja mam 6k rangi na + surexem po 4 dniach FB prawie cały dzień i z symbolami 3 :/

możesz mi dać 5* do profilu? ;]

za co minusy dzieci? dry.gif

Opublikowano

symbol krola przepowiedni + rekawica krola przepowiedni + /pk 771 = 6x szybciej wbijesz range na + ^^

nikt cie nie bedzie bil ;D

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

symbol krola przepowiedni + rekawica krola przepowiedni + /pk 771 = 6x szybciej wbijesz range na + ^^

nikt cie nie bedzie bil ;D

pk 771 nie działa na plu -.- bedzie bił każdy bo dropi eq -.- jak masz kopiować czyjeś pomysły to lepiej tego nie rób...

dzieci myślą, że - mnie robi :)

Opublikowano

olokos jak sie nie znasz to nie udzielaj pk działa na plu ale za to jest ban ja to bym ci radził zaryzykować i postawić em2 do v1 do ostatniej komnaty lub do v2 gdzie ci łatwiej na noc i już i będziesz miał 69 pro eq kox i range podejrzewam z -1k na minusie a te -1k to na sklepach se zrob :P

Opublikowano

Spróbuj wystawic sklep na Peace Zonie (na tym kolku w miescie) i sprzedaj cos przy okazji

Za wystawiony sklep też dostajesz range ;>

Pozdro

Opublikowano

Nie 18kk tylko 18k;P

Kup płaszcz uciekiniera i symbol króla przepowiedni i zostaw postać gdzieś np. do piekła.

Opublikowano

Ja w jedną nocke na em2 z okrutnego (bawiłem się zasadzką :>) -20k zostało -9k ;)) ps. Expiłem na dzikusach xD (wbił mi się 28lev w 12godzin)

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Ustaw sklep, najlepiej na 1 tyg.

Dobra poważnie. Bicie osób z innych królestw, rybki, moby.

Żeby niezauważyli że ranga na - to pelerynki. Nie wiem czy te wszystkie rękawice itd. pomagają, lecz je też możesz założyć. :)

Opublikowano

Symbol króla przepowiedni + rękawica zlodzieja = ranga 6x szybciej leci :) Do tego idziesz najlepiej na wh w miejsce gdzie nikt cie nie zobaczy albo jak bez wh grasz to gdzies gdzie najlepiej nikt nie chodzi i stawiasz sklep na 3 dni :) a ranga -18KK czy -18k ?? Licze na + :P

Opublikowano

Dzięki Wszystkim poleciały plusiki ;] tym którzy jasno wytłumaczyli itp Dzięki !! ale mam jeszcze jedna pytanko mógł by ktoś który bardzo dobrze się zna na metku wybrać jedna najlepsza z tych co napisali dzięki wszystkim!!

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

No cóż

Symbol + Peleryna + Lur/Pelerynki + Pusty spot + Dużo Hp i Def = spadnie ci ranga + kilka lvli w 1-2 dni

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Niektorzy to chyba od dwóch dni w tę grę grają....

Po pierwsze to wystawienie sklepu na rynku nawet na miesiąc nic nie da - w obszarach chronionych ("kółko" w m1 i m2, teleporty, miejsca respu po śmierci postaci) ranga nie urosnie nawet o jeden punkt.

Po drugie najwygodniejszym według mnie sposobem na zbicie rangi jest schowanie całego eq do depozytu i zostawienie postaci na noc w ustronnym miejscu (np. w piekle) z założonym symbolem króla przepowiedni. Przedmioty takie jak symbol i rękawica króla przepowiedni przyspieszają zbijanie rangi ale tylko jeśli jest ona ujemna - na dodatniej randze nie działaja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możesz ewentualnie postawic postac w miejscu, gdzie nie ani jednej żywej duszy.

Do rzeczy: Dobrym sposobem jest łowienie rybek na FB przez całą noc. Ranga będzie sama się obniżac.

Najszybszym sposobem jest niewątpliwie kupienie fasolek, jednakże są one drogocenne.

Drugim sposbem, to płaszcz uciekiniera, jakiś symbolik i jedziesz z expem. Za zabijanie mobków leci bardzo dużo rangi.

Także najlepszym sposobem jeśli cię na fasolki nie stac, jest poprostu expienie.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Chyba nieznacie tego buga... idz do piekla tam leci ranga 4x szybciej ja w pielke poprostu stalem na pkmode i z symbolem i rekawica przepowiedni i w 3 godz zbilo mi range z -20k na 0 ;d

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...