Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja DPS na Pandorze

dawid4630

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam troche banalne pytanie ale moze mi pomożecie to rozwiazac otoz nwm jakie eq robic znaczy sie wiem ze bede robic DPS ale nwm kim grac Daggerem czy Archerem otoz wlasnie moje pytanie czy Dagger poradzil by sobie bez wojennego  z DPS'ami? 

Czyli kogo lepiej zrobic pod DPS na pandorce? Daggera czy Archera bo daggerem zawsze sie fajnie gralo duzo bil i te szybkie hity zawsze pomagaly.

I kolejne pytanie do bardziej ogarnietych wyjadaczy pandory:

6/7 bony DPS robic 8x250atk + 8x15% Silny na klasy czy 16x15% Silny na klasy?            Za Pomoc dam plusy !!! +++

Opublikowano

Witajcie mam troche banalne pytanie ale moze mi pomożecie to rozwiazac otoz nwm jakie eq robic znaczy sie wiem ze bede robic DPS ale nwm kim grac Daggerem czy Archerem otoz wlasnie moje pytanie czy Dagger poradzil by sobie bez wojennego  z DPS'ami? 

Czyli kogo lepiej zrobic pod DPS na pandorce? Daggera czy Archera bo daggerem zawsze sie fajnie gralo duzo bil i te szybkie hity zawsze pomagaly.

6/7 bony DPS robic 8x250atk + 8x15% Silny na klasy czy 16x15% Silny na klasy?            Za Pomoc dam plusy !!! +++

8x250atk + 8x15% Silny na klasy

Opublikowano

8x250atk + 8x15% Silny na klasy

A np mogl bys napisac dlaczego 8x250 i 8x15% a nie 16x15% silnego? :) I czy moze grales ninja bo pytanie wczseniejsze bylo ktory lepszy znaczy sie czy dagger dal by rade w DPS?

Opublikowano

Najlepszy dps to mental, potem Archer.

Dagera się nie opłaca.

250/15 silny - takie 6/7 pod dps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...