Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekrutacja do Antaris lite

Hillarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!!Witajcie!!!

Dziś jak obiecałem ogłaszam rekrutacje do projektu:Antaris lite

żeby nie było zaczynamy tu wrzystko od zera dlatego potrzebujemy dużo osób od techników i grafików po tych od banków do tych promowania i reklamowania (o kasie którym będzie potrzebna na ten project) Jagby co opowiem wam namiastek fabuły a nie zdradzać o czym to bedzie:Wrzystko zaczyna się po między wydarzeniami z metina2 a Antarisem gdzie 2 rody nie były jeszcze (ehm... tolerancyjne) wobec siębie i którym było pokojowe nastawienie.

one przed tymi czasami walczyły ze sobą dlatego...

Właśnie to wy tworzycie historie?!

technicze będzie pewnie jak z metina2 i antaris 4klasy (chodź możliwe będzie ich wiedzęj) zapewne sterowanie będzie nieco uproszczone ale nie na tyle aby nie tracić na wartościach gry planujemy także nowy tryb atak S (to krzyżuwka surwiwala z pvp) chodzi o to aby 1 bardzo mocny gracz pokonał 100 lub nawet wiedzęj słabych graczy (możliwe że to będzie zastompione botami graczy) i jeżeli ten bardzo silny gracz pokona tom dużom garste dostaje 1 losowy przedmiot z gry jeżeli natomiast kto kolwieg z tych slabych graczy pokona wybiera 1 przedmiot z plecaka wroga (nie dotyczy eq żeby nie było ze ktoś kradnie eq itp) ale są małe ograniczenia:

1.gracz bossowy musi osiągnąć minimum 100lvl w trybie atak S

2. inni gracze mogą wejść jako tak zwani śmiałkowie tylko gdy majom level równy 70-50% podstawowy level bossa gracza (liczba na jaki level majom gracze isc jest nieoficialna)

otwarte będzie od 12:00 do 14:00.

no dobra to tyle jeżeli chodzi o fabułę oraz niektóre nieoficialne tryby gry itp.

zapraszam w takim razie to rejestracji do mnie (uprzedzam to nie jest troll ani tym podobny to jest na serio)

aby się zarejestrowac należy:

1.imie i nazwisko

2.Wiek i rok urodzenia (to ostatnie można pominąć)

3.Jakim dziale chcesz się zająć i dlaczego

4.jezeli chce przekazać dobrowolne datki proszę pisać priv do mnie natomiast na temat gry do ts3 (ts.vertez.pl tam mnie znajdziecie) lub mailowo (podam każdemu osobno)

i to tylko.

Dzienkuje z góry za poświęcony mi czas jeżeli wam sie to podobało polub cie mój temat i pamietajcie dołączcie do mnie i tworzmy nowom historie antarisa!!!

Ps:Wiadomość dla wsicipskich ten temat jak i projeck jest apsolutnie na serio i sorry za dropne błędy orto bo na fonie to pisałem i jak macie jeszcze co mozna by dodać piszcze pod komentarzem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...