Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złodzieje na prywatnych serwerach

VllP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak zaraz ten temat pewnie zniknie, tak samo jak wczoraj gdy Jaraj to wstawił bo WŁAM NA KONTO które c***a jest powiązane z mpc xD

Parodia, wgl. tego swiadom nie byłem. Ze ich sumienie pozniej nie gryzie, dla mnie to niepojęte.

Opublikowano

I tak zaraz ten temat pewnie zniknie, tak samo jak wczoraj gdy Jaraj to wstawił bo WŁAM NA KONTO które c***a jest powiązane z mpc xD

Parodia, wgl. tego swiadom nie byłem. Ze ich sumienie pozniej nie gryzie, dla mnie to niepojęte.

Jak jest ameba umyslowa lub tepym grubasem jak majch3r to co zrobisz, taka natura.

ban.gif

Opublikowano

Skoro usuną zaraz ten temat z powodu "włamu na konto" to czy użytkownicy o których mowa w filmiku nie powinni dostać perma za włamania na konta? Fk logic

Opublikowano

Skoro usuną zaraz ten temat z powodu "włamu na konto" to czy użytkownicy o których mowa w filmiku nie powinni dostać perma za włamania na konta? Fk logic

Niestety nie wlamal sie na konto mpc ani na gg, dostal tylko haslo od kogos innego :) 

ban.gif

Opublikowano

Zastanawia mnie ile jeszcze takich rzeczy wyjdzie, a czuję, że sporo tego jest. 

"mafia" gimbo zjebow jest duza , 70% spolecznosci metina z mpcforum (tych znanych plebsow/technikow)

ban.gif

Opublikowano

No co jeden temat to lepszy, nie długo to tylko takie tematy będą. A co do filmiku to dobrze że takie rzeczy wychodzą na światło dzienne.

Opublikowano

Jest już jeden taki temat który zostawiliśmy dla informacji graczy - ten leci do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...