Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie premium tanka wybrać.

Roobin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje zakupić premium tanka , nie zamierzam na poczatku wydawać wielkich kokosów na tą grę.. Tak do 130zł. Gram oczywiście na premce. Przegrałem już 6tyś bitew . A czołgi do zakupu są...więc co byście polecilo kupić... Gram najczęściej niemcami i wielka brytania i pogrywam francuzami. Myślałem może o panterce, cdc , lub fv... A może Jednak sp ? Pozdrawiam

Opublikowano

Czołg premium dostosuj sobie do linii, którą grasz abyś mógł mieć załogę na owy czołg np lecisz w linie E100 to kup czołg Lowe będziesz miał załogę na czołg premium oraz będziesz ją expić przy okazji kredyty zarabiać, pamiętaj to jest tylko przykład, wybór należy do Ciebie. 

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Skoro grasz najwięcej niemiaszkami, to weź Panterę albo dołóż i czekaj na Mutza.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Tak jak Kolega wyżej napisał radzę poczekać na Panzera 58 Mutz, ale tylko jeśli potrafisz dobrze grać. Z tańszych i równie przyjemnych mogę Ci polecić dziś wprowadzonego STRV M/42-57 ALT A.2. Gra się nim całkiem przyjemnie a zarabia też nie najgorzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...