Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Competetive mode - jakie rangi są?

BógTejGry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie mogę nigdzie tego znaleźć, więc może orientujecie się jak wygląda competetive mode? Jakie rangi są dostępne i na jakiej zasadzie sie je 'wbija'?

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

Też szukałem i nic nie znalazłem.

Wydaje mi się że ten trym nie do końca działa.

Zagrałem 2 rankedy.

1. Skye przegrałem i dostałem Golda na tej postaci xD

2. Drogoz wygrałem i dostałem Platyne xD

O co tu chodzi? Nie wiem xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Z tego co widziałem to Platyna była najwyżej, jednak zrezygnowałem z gry, ponieważ nie ma rankedów duo ;c

Nope 

Więc rangi wyglądają tak silver ---> gold ----> platyna ----> diament ----> master *złota ramka*

czasami one się bugują więc nioe myślcie że koleś który ma 7 poziom masterii ma na tej postaci np mastera :D 

Opublikowano

System rankedów zostanie dopracowany przez najbliższe kilka miesięcy. W styczniu odbędą się pierwsze Mistrzostwa Paladins, dlatego Hi-Rez dołoży wszelkich starań, aby do tego czasu dokończyć ów mechanizm. Domyślam się, że, podobnie jak w Smite'cie, mimo wszystko przez kilka sezonów będzie to bardzo szwankowało, głównie balans. Co do dywizji, zapewne będzie: brąz, silver, gold, platyna, diament i master. Jeżeli zaś chodzi o tryby, do MŚ na pewno pojawi się ligowe 5 vs. 5, nie wyobrażam sobie nawet innej możliwości. Sama gierka była bardzo mocno wzorowana na Smite'cie, więc masę elementów ma identycznych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...