Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb i wersja serwera

graba54pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie dot serverów , powiecie mi może jaki teraz jest popularny tryb i wersja? bo kiedyś to wiem easysh i 1.7.X :D , i czy opyla robić się server , tzn wydać te 100zł na maszyne itp , pluginy oczywiście z internetu i może autorskich pare jak się uda .

TS.zKwadratem.PL

zKwadratem.pl

Opublikowano

japerdziule jak zrobie hard to zagra tak z 20typa?

Z dobrymi pluginami (najlepiej autorskimi), dobrą administracją, reklamą zagra więcej niż 20 osób.

Opublikowano

Na pierwsze pytanie odpowiedzieli koledzy a co do drugiego - nie opyla się.

Większość graczy patrzy na autorskie pluginy i bez tego nie będziesz mieć tłumów ;)

Opublikowano

Ale vps na lvlup pod serwer 2GB dobrze będzie?

Mało tego ramu, jak dalej jesteś zainteresowany tworzeniem serwerów, właśnie poszukuję osób do sieci :D

Rozwijam swoją sieć z serwerami i każdy nowy serwer by się pewnie przydał. Oferuje pomoc przy pluginach (jak trzeba to napiszemy), odpowiedni dobór maszyn, płatności, trybów rozgrywki oraz maszyn.

Jak jesteś zainteresowany to pisz priv.

Ja polecam stawianie serwerów pod wersje 1.10 najlepiej serwer których jest mało typu freebuild, pvp, skyblock, ewentualnie jakaś gra w grze ale rozbudowana na cały serwer by nie była w postaci mini gry, 

Opublikowano

Ale vps na lvlup pod serwer 2GB dobrze będzie?

Mało tego ramu, jak dalej jesteś zainteresowany tworzeniem serwerów, właśnie poszukuję osób do sieci :D

Rozwijam swoją sieć z serwerami i każdy nowy serwer by się pewnie przydał. Oferuje pomoc przy pluginach (jak trzeba to napiszemy), odpowiedni dobór maszyn, płatności, trybów rozgrywki oraz maszyn.

Jak jesteś zainteresowany to pisz priv.

Ja polecam stawianie serwerów pod wersje 1.10 najlepiej serwer których jest mało typu freebuild, pvp, skyblock, ewentualnie jakaś gra w grze ale rozbudowana na cały serwer by nie była w postaci mini gry, 

Jak ty nie masz własnej sieci serwerów mc więc co pierdolisz? xD

zapraszam na serwer metin Tunga ;] by @harnaś

Opublikowano

Jezeli ci sie chce to zrob cos ala skkf, wszystkie prefixy, rankingi, tabilsty, pluginy etc. :)

Pomogłem? Zostaw lajka!

Opublikowano

Teraz bez reklamy u YouTuberów serwer nie wypali , wiec jeżeli masz środki na zakupienie kilku reklam u yutuberów + zapowiedz na forach to może wypalić ci ten serwer, najpopularniejsza wersja minecraft to dalej 1.7.x , a typ serwera easyhc ale może spróbuj coś innego, pozdrawiam .

Opublikowano

Zdecydowanie stawiaj serwer na Minecraft 1.10. 1.7 jest już zbyt przestarzałe, trzymają się tylko dlatego, że rozpromowało tę wersję takie g*wno jak mchc, skkf itp itd. Nie ma jeszcze ŻADNEGO porządnego serwera HC na wersji 1.10. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...