Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb okienkowy grania bez ramek, a full screen.

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Otóż na trybie okienkowym bez ramek (jest fullscreen) a na trybie pełnoekranowym też. Czy to coś zmienia względem fps? W menu mam o 1 fps więcej w trybie full screen xD

Jedynie na trybie okienkowym mogę wyjść do pulpitu, a na fullscreenie nie. 

Opublikowano

Fullscreen jest lepszy do gry.

W wielu w grach jest wlasnie wiecej fps i proces ten ma wiekszy priorytet.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Izeli Ustawisz Okienkowy Bez ramki/Z ramka (obojetne) odpalisz Priorytet (chyba duzy nie wiem jak sie nazywa) i zmniejszysz rozdzialke ekranu (nie w grze a w systemie PPM->Rozdzielczosc ekranu) to tam potrafi ci 20+ FPS wskoczyc.

Tutaj Turotrjala ci smigne co i jak. (Robione Na Windows 8 ale na 7/10 sadze ze bedzie podobnie)

Odpalasz Gre Paladins

Jestes W Glownym Menu

Minimalizujesz (Jak Nie Dziala Przycisk Windows To Naciskasz Kombinacje ALT+TAB)

Menedzer Zadan -> Szczegoly -> Proces Paladins -> Klikamy PPM -> Ustaw Priorytet -> Wysoki

PPM (Na Pulpit) 

Rozdzielczosc Ekranu

Ustawiasz na Nizsza (Ja Ustawialem Na Taka Jaka Mam W Grze 1600x900 a monitor posiadam 1920x1080)

Odpalasz Paladins

Ustawiasz Tryb Okienkowy (Obojetnie czy Z Ramka czy Bez)

Mi zwieksza FPS. Ale gra smiga tak dobrze ze na maxach na moim drewnie mam 80+ FPS wiec nie uzywam ale testowalem;-;

Opublikowano

Ja osobiście gram w okienkowym bez ramek, bo dziwnym trafem w full screen gra mi się crashowała jak chciałem przejść np. do przeglądarki i musiałem od nowa włączyć proces :P

Z wymaganiami jaka ta gra ma, nie ważne raczej czy grasz full czy okienkowe bo fpsy na tych lepszych kompach nie spadną xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...