Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paladins - co ciekawego można kupić za 200 kryształków?

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiele za to kupisz.

4 skrzynki możesz dostać karty, postacie, skiny.

Albo kup jakieś 2 sety do postaci którymi grasz :D

Osobiście dozbierał bym do 275 i kupił skin do Drogoza ten ostatni wygląda epicko :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto kupowac czegos taniego.

Najlepiej bym uzbieral na jakies epickie skiny :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Niewiele za to kupisz.

Osobiście dozbierał bym do 275 i kupił skin do Drogoza ten ostatni wygląda epicko :D

A jakbym dozbierał do 625 kryształków i kupił łucznika jakiegoś? 

Opublikowano

Niewiele za to kupisz.

Niewiele za to kupisz.

Możesz uzbierać te 625 i kupić pełen skin do cassie to zależy od ciebie :) 

Ja ci polecam dozbierać i kupić jakiegoś skina do ulubionej postaci 

Opublikowano

Niewiele za to kupisz.

No jak lubisz grac Cassie to jak najbardziej polecam wygląda bardzo ładnie ten set  :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja bym poczekał z wydawaniem kryształów do czasu, aż się gierka rozwinie, będą ciekawsze skiny i postacie :D

Opublikowano

W styczniu odbędą się pierwsze Mistrzostwa Świata i znając Hi-Rez wprowadzi masę dodatków z tej okazji, a może nawet coś w stylu Odysei Smite'a. W każdym razie domyślam się, że sporo skinów, nawet jest szansa na limitkę. Także warto się wstrzymać, bo na razie gra nie oferuje za wiele, ale to bardzo szybko ulegnie zmianie. 

Opublikowano

Możliwe, że poczekam. Jeszcze mam pytanie - czym się różni paczka Cassie za 600 kryształów od kupienia samego łucznika Cassie w sklepie czempionów za 625 kryształów i czemu sam łucznik aż 625, a paczka 600 tylko?

Opublikowano

Możliwe, że poczekam. Jeszcze mam pytanie - czym się różni paczka Cassie za 600 kryształów od kupienia samego łucznika Cassie w sklepie czempionów za 625 kryształów i czemu sam łucznik aż 625, a paczka 600 tylko?

Z tego co widzę, Cassie za 600 to pakiet, w którym dostajesz jeszcze dodatkowo (oprócz skórki) skin na broń i kapelusz, a tak w sklepie za 625 kupujesz tylko stylizację na championa. 

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym poczekał i zbierał te kryształy, może coś ciekawego dodadzą, jakieś fajne skiny albo nowych czempionów, bo aktualnie większość to tylko re-colory. 

Opublikowano

Tak jak mówi up. Zbieraj. Ot, może dodadzą coś ciekawszego, na co warto będzie je wydać. Obecnie? Skiny/Skrzynki/Postacie.

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Tak jak poprzednicy - lepiej zachować i poczekać na coś, co na prawdę będzie godne wydania tych kryształów. Póki co gra mocno w fazie beta, nie ma co liczyć na dobre sety i postacie. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...