Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile dostanę za to konto?

Ununokt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W związku z brakiem czasu, niestety muszę sprzedać swoje konto do wot (wraz z adresem e-mail). Na koncie mam prawie 2 tyś bitew, wn8 na poziomie 856 i winrate 52.21%. Prócz odkrytych czołgów na zdjęciach [zdjęcia w linku (nie ma zdjęć gałęzi w których nic nie mam)] mam jeszcze Panzera 58 Mutz, ISa-3A i RHM Skorpion G. Ile mogę za nie mniej więcej dostać?

http://imgur.com/a/W7gR5

Opublikowano

30-100 zł max

Niski wn8, brak ciekawych czołgów standardowych (jeśli jakieś są)

Za 450 zł można kupić konto z 20-40 czołgów głównie 6-8-10 tiery i kilka czołgów premium

Gdyby nie fakt że konto ma kilka premek warte byłoby 10-30 zł

Opublikowano

30-100 zł max

Za 450 zł można kupić konto z 20-40 czołgów głównie 6-8-10 tiery i kilka czołgów premium

Grałeś chociaż raz w World of Tanks? Twoje wyceny są z kosmosu.

Konto warte około 200-300zł

Opublikowano

30-100 zł max

konta nie wycenia sie po koszcie czolgow premium czyli twoje 200-300 zl, tylko po czolgach statystykach i na koncu po premkach

moim zdaniem biorac pod uwage ze konto posiada tylko 1 czolg do kupienia (nie jest on kupiony wiec go nie ma) 8 tieru i nic wiecej procz paru 6 tierow to konto jest bezwartościowe warte max 20 zł jednakże patrząc na to że są czołgi premium 8 tieru Panzer 58 Mutz, ISa-3A i RHM Skorpion G jego wartosc jest podniesiona o okolo 100-130 zł w podsumowaniu jest to konto za 100 max 150 złoty ale raczej nikt go za tyle nie kupi bo to górna granica ja bym to konto wycenił bym na około 90-120 zł, takiego konta nie kupił bym wolał bym dołożyć i wydać około 300-400 złoty za konto z paroma 10 tierowymi czolgami i premkami 8 tieru z srednimi statami

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

30-100 zł max

W wota gram od miesiąca po becie czyli sporo czasu, bitew mam też sporo wiedzę też mam ogromną i z tego co widzę na allegro olx itd. to konta są tanie a nikt nie będzie kupywać słabego konta dla kilku czołgów premium.

Obecnie konta tylko kupuje się dla:

-Ilości czołgów standardowych i załogi, ważne jest też ilość wn8 na koncie bo o to też głównie się rozchodzi (dlatego tak popularne są rerole) a jeśli ktoś by chciał kupić konto dla premek to woli kupić konto gdzie ma max 100 bitew.

Sam mam konto moim zdaniem warte max 300 zł gdzie mam prawie 40 czołgów kilka premek 8 tieru 7 tieru i innych oraz prawie 1,5k wn8.

Opublikowano

50-70 ZŁ.

Masz Za mało rozbudowane drzewka, jak patrzyłem masz praktycznie same 5/6/7 Tiery Jak byś miał przynajmniej z dwie premki to konto było by droższe pograj jeszcze z rok rozbuduj drzewka to konto będzie warte około 300 ZŁ. Swoje konto z pięcioma 10 Tierami 3 Premkami sprzedałem za 600ZŁ. Żeby zarobic trzeba czasu ;)

Opublikowano

30-100 zł max

W wota gram od miesiąca po becie czyli sporo czasu, bitew mam też sporo wiedzę też mam ogromną i z tego co widzę na allegro olx itd. to konta są tanie a nikt nie będzie kupywać słabego konta dla kilku czołgów premium.

Obecnie konta tylko kupuje się dla:

-Ilości czołgów standardowych i załogi, ważne jest też ilość wn8 na koncie bo o to też głównie się rozchodzi (dlatego tak popularne są rerole) a jeśli ktoś by chciał kupić konto dla premek to woli kupić konto gdzie ma max 100 bitew.

Sam mam konto moim zdaniem warte max 300 zł gdzie mam prawie 40 czołgów kilka premek 8 tieru 7 tieru i innych oraz prawie 1,5k wn8.

no taka prawda kupujesz czolg za 200 zloty nawet kilka a potem konto okazuje sie ze jest warte grosze :/

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...