Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cena tabletu nie zgadza się z tą na paragonie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc wniose go tutaj. Tak więc do rzeczy kupiłem tablet w media markt, po rozpakowanie zobaczylem coś dziwnego model tabletu sie zgadza ale wersja nie z paragonem, jest nowsza(drozsza) a paragon do innego modelu. Czy mam obowiązek go zwrócić podreslajac fakt ze znajduje sie juz 450km od miejsca zakupu bo kupilem go na wyjazd. Nawet wrocilem sie do sklepu po etui a facet nie zauwazyl nic dziwnego, ja rowniez bo model niby sie zgadzal, wspomnial tylko na szybkiego ze lekka pomylka po prostu inny wyswietlacz i cale(nie znam sie na tym) potrzebuje go do nauki, myslalem ze bynajmniej paragon sie zgadza ale sa inne wersje. Oczywiscie w przeciwnym wypadku nie mialbym zadnych problemow z tym faktem, pomylki sie zdarzaja ale sumienie mnie rusza ze ta wersja jest prawie 600zl drozsza od oczekiwanego typu i nie wiem czy mogą mi grozić jakieś konsekwencje z tego powodu. Pytanie takze twki w tym czy moze jednak odeslac go do swojego miejsca zamieszkania i by go ktos zwrocil.

pozdrawiam i dziekuje za wszelkie odpowiedzi

Opublikowano

Załatwiaj sobie sam , nic w końcu nie podałeś to jak mamy wiedzieć co masz i co dostałeś na paragonie? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Witam

Nie wiedziałem gdzie umieścić ten temat więc wniose go tutaj. Tak więc do rzeczy kupiłem tablet w media markt, po rozpakowanie zobaczylem coś dziwnego model tabletu sie zgadza ale wersja nie z paragonem, jest nowsza(drozsza) a paragon do innego modelu. Czy mam obowiązek go zwrócić podreslajac fakt ze znajduje sie juz 450km od miejsca zakupu bo kupilem go na wyjazd. Nawet wrocilem sie do sklepu po etui a facet nie zauwazyl nic dziwnego, ja rowniez bo model niby sie zgadzal, wspomnial tylko na szybkiego ze lekka pomylka po prostu inny wyswietlacz i cale(nie znam sie na tym) potrzebuje go do nauki, myslalem ze bynajmniej paragon sie zgadza ale sa inne wersje. Oczywiscie w przeciwnym wypadku nie mialbym zadnych problemow z tym faktem, pomylki sie zdarzaja ale sumienie mnie rusza ze ta wersja jest prawie 600zl drozsza od oczekiwanego typu i nie wiem czy mogą mi grozić jakieś konsekwencje z tego powodu. Pytanie takze twki w tym czy moze jednak odeslac go do swojego miejsca zamieszkania i by go ktos zwrocil.

pozdrawiam i dziekuje za wszelkie odpowiedzi

Nie masz żadnego obowiązku go zwracać, jesteś do przodu 600zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...