Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znajdę prezentacje Pandory?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co Ci prezka Pandory ? Na yt masz filmiki ktore Ci przedstawia "prezentacje" serwera :)

wole poczytać niż sluchać ala speca co mi bedzie gadał przez 2 min na poczatku ze on dziekuje swoim widzom i co on ma zamiar zrobic z tym serwem i zrobic serię, co mnie to interesuje gdyby typek mowil jaki kolwiek w jezyku polskim i w miare normalnie, nie lizac dupy oglądajcemu to bym moze obejrzal, a tak to wole artykul

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Przecież pandora ruszyła, tylko przenoszą stronę i serwer bodajże, ale mogę się mylić :p

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

Mimo iz sporo osob pandory nie zna to nikt prezki nie zrobi bo tak.

Sa osoby ktore na FB nie siedza i przez prezke na MPCForum mieliby nawet te 200+ graczy.

Opublikowano

Nie znajdziesz prezentacji, nawet jakby sie pojawila, to od razu powinna zostac usunieta.

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

Nie znajdziesz prezentacji, nawet jakby sie pojawila, to od razu powinna zostac usunieta.

co czemu? 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzicie ludzie :p nawet prezki nie chce im się zrobić i wstawić na forum (swoje), a wy dalej swoje  :v  :v  :v

a ty masz prezke i nie masz graczy, smuteg.

Nie ma prezki, taka marka jak Pandora nie potrzebuje prezki. Sama nazwa jest prezentacją

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

widzicie ludzie :p nawet prezki nie chce im się zrobić i wstawić na forum (swoje), a wy dalej swoje  :v  :v  :v

Nie ma prezki, taka marka jak Pandora nie potrzebuje prezki. Sama nazwa jest prezentacją

bóg chciał ci dać mózg, ale zapomnial smutek. Wypad z dala ode mnie szlaufie

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Może dlatego, że serwer nie wystartował? Ciężko pomyśleć?

Co do prezentacji to nie ma jej tutaj. 

Opublikowano

ja po takim pocisku bym się nie pozbierał

masakra, brak graczy przy wyłączonym serwerze, aż mam skłonności samobójcze

@top pewnie chodziło o prezkę pandory od arymana, no cóż, tak to jest, jak ludzie tylko gonią za pieniędzmi i przy minimalnym wkładzie chcą zarabiać miliardy

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma jej tu, wiesz to jest mpc, są równi i równiejsi, jak siurek 5 raz wypuszcza ten sam serwer to moze tak byc, a jak legenda wraca to juz nie na rękę adminom ze zniszczonym przez antarisa ego ;D

SNq6Ku7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...