Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie na serwer czatu...

solvents

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam od wczoraj problem z Lolem, jak wchodze na lola wgl nie jestem podlaczony do czatu,tzn nie moge pisac do nikogo nie moge sprawdzic kto jest online nikt nie widzi mojego av jak jestem z nim w poczekalni... Ale wszystko moge robic grac rankedy itp... Zaczelo sie od tego czasu jak rito mialo jakies problemy z tym przeciazeniem serwerow ... Tzn start LCS ...

Z gory dzieki za pomoc :)

cover_photo_203574_1416853902.png

Opublikowano

Od prau tygodni lvl'uje konto na Eune, normalnie gram na EUW. Z tego co widze, strasznie duzo problemow ma EUNE, nigdy wczesniej takich nie mialem jak tutaj. Bardza czesto maja jakies problemy z rozgrywka/rankedami. 

Opublikowano

Ostatnimi czasami EUNE ma bardzo dużo problemów, czy to nie wrzucało do gry czy to nie łączyło z chatem, na całe szczęście problem został naprawiony. Mam nadzieję, że wezmą się za to EUNE bardziej.

"Sukces rodzi wrogów"

Opublikowano

Byłą Migracja platformy EUNE do Europy z Ameryki i coś nie mogą się po tej zmienia ogarnać i ciągle im coś wyskakuje.

Każdy miał ten problem ale chyba już naprawione (przynajmniej u mnie) 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Mialem to samo, lecz reinstall mi pomógł.

To był bład ze strony producenta gry, nie twojej wiec ten reinstall chyba się zgrał z naprawą przyczyny. 

Kończ waść, wstydu oszczędź

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...