Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko się zderankować?

MCPr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak szybko spaść z rangi? Przegrywając 16:3/16:0 musiałem przegrać 11 meczy żeby spaść z MG1 do G4. Jest jakiś trick/szybszy sposób? Skakanie na vertigo nie wypali bo dostaje bany za samobójstwa.

Opublikowano

Graj z nizszymi rangami, zabijaj swoich popelniaj samobojstwa, nawet wyjdz z meczu bez naciskania rozlacz tylko czekaj bo wtedy i tak zaliczy a bedziesz mial zerowe staty. Mi neta wywalilo a i tak awansowalem do le po meczu bo ugrali remis

Opublikowano

Na steam masz specjalne grupy DERANKERS. Robią tam oni poczekalnie i razem trollujecie meczyk :)

Gram tam cały czas, przecież nie będę psuł gry innym na wyższych rangach. Tyle, że tych meczy trzeba przegrać 10-15 żeby spaść o jedną rangę. A normalnie mam pasmo 3 porażek to przy 4 już może być spadek. WTF. Czyli jak mecz jest skazany na porażkę to nie warto nabijać rund tylko przejebać 16:0.

Opublikowano

Graj z nizszymi rangami, zabijaj swoich popelniaj samobojstwa, nawet wyjdz z meczu bez naciskania rozlacz tylko czekaj bo wtedy i tak zaliczy a bedziesz mial zerowe staty. Mi neta wywalilo a i tak awansowalem do le po meczu bo ugrali remis

tak to się dostaje bana na kilka tygodni nawet a nie spada z rangi..

Najlepszym sposobem jest dołączenie do grupy steam (jest ich pełno) gdzie ludzie wspólnie spadają z rangi .. robicie poczekalnie i co rudne idziecie z kosami na mida. przegrywasz 16-0 z 0 fragów i spadasz bardzo szybko uwierz mi.

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest dołączenie do grupy steam (jest ich pełno) gdzie ludzie wspólnie spadają z rangi .. robicie poczekalnie i co rudne idziecie z kosami na mida. przegrywasz 16-0 z 0 fragów i spadasz bardzo szybko uwierz mi.

K***A MAC UMIESZ CZYTAĆ? 10-15 MECZY W C**J SZYBKO.

Opublikowano

K***A MAC UMIESZ CZYTAĆ? 10-15 MECZY W C**J SZYBKO.

To jest jedyny sposób, te grupy własnie DERANKERS.. Innej nie ma. 

Opublikowano

Z tego co wiem to 1 rozlaczenie nic ci nie robi 2 na 30 minut a 3 na godz. Poltorej godziny to nie dlugo a robi takie straty w punktach ze japierdole. To tak jakby miec w jednym meczu 0 kili 0 asyst 0 mvp i 90 zginiec. Tylko nie mozesz klikac rozlacz tylko czekac az samo zbanuje

Opublikowano

Z tego co wiem to 1 rozlaczenie nic ci nie robi 2 na 30 minut a 3 na godz. Poltorej godziny to nie dlugo a robi takie straty w punktach ze japierdole. To tak jakby miec w jednym meczu 0 kili 0 asyst 0 mvp i 90 zginiec. Tylko nie mozesz klikac rozlacz tylko czekac az samo zbanuje

Kolejny... Wychodząc z meczu nie uczestniczę w nim, zapisuje się stan do którego uczestniczyłem w meczu. Awansowałeś, bo kiedy wyszedłeś Twoja drużyna była na + lub 0 w rundach. :)

Nie chodzi mi o jakieś inne sposoby tylko o to jak grać na tej grupie aby szybko spaść.

16:3 czy 16:0? Afczyć czy grać normalnie? Mieć jakieś fragi czy totalne 0? Dziś od gościa usłyszałem, że meczy 16:0 nie zalicza, dopiero 16:3, co wydaje mi się kompletnym debilizmem, ponieważ jak dostaję w dupe od lepszego to wyjebane i 16:0 przegrywam co? :D

Jedyny mądry post w temacie - Ork Czarodziej. :)

Opublikowano

No to bind na bieganie w kółko, wez kogos do deranku i izi derank

Cały czas lecę na tym bindzie. OK, widzę, że nie wiadomo jaki jest najszybszy sposób na derank, więc temat do zamknięcia. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...