Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry typu AoE 3

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to szukasz 3 różnych gier...

Jedyne co jako tako jest warte uwagi to Kozacy 3, którzy niedawno co wyszli. 

No akurat kozacy mi nie przypadły do gustu. Ogólnie nie musi to być gra w czasach muszkieterów itd..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ogólnie to szukasz 3 różnych gier...

Jedyne co jako tako jest warte uwagi to Kozacy 3, którzy niedawno co wyszli. 

No akurat kozacy mi nie przypadły do gustu. Ogólnie nie musi to być gra w czasach muszkieterów itd..

kozacy 3? nie przypadly do gustu ? spk cossacks total war starsza odslona tej gry, jest dobra na starym sprzecie, z nowszym już mogą być problemy.

gra typu aoe, mówisz. Jezeli bys był przekonany do kosmosu to oczywiście sins of a solar emipre, a jak nie to moze twierdza? mi osobiscie deluxe sie spodobała, nie ta nowa odslona.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Właśnie sam szukam takiej gry... Jak AoE, Empire Earth...

Gram w AoE 3 od 2005r mam 2 kopie pudełkowe, 2 konta eso ale już mam trochę dość i są straszne problemy z serwerami.

Szukam gry zastępczej dla AoE i ze wszystkiego co przeglądałem to tylko Kozacy 3 ale to jest jakieś połączenie 1 i 2 odświeżone jest tragiczna... 2016r nie dorównuje 2005r...

Nie wierze że od 12lat nie ma DLA MNIE gry która dorówna aoe3.

Widok z góry, dawne czasy, super budowanie, starcia jednostek - teraz RTS'y to jakieś kosmiczne statki albo współczesne wojny - europa universalis brak możliwości budowania, brak jednostek itd. i dłużej by tak można wymieniać inne gry... tragedia!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przecież jest company of heroes 2, jest kapitalna, mam na niej ponad 1500h i mi sie nie nudzi (tryb multiplayer oczywiście gwoli ścisłości :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...