Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nadgarstkiem a całą ręką

KuuuBaaa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pewien dylemat gdyż od zawsze w mojej gamingowej części życia (10 lat gry) gram nadgarstkiem a w Cs`sie wiem tyle,że lepiej całą ręką. I tu moje pytanie jak grać całą ręką skoro tak długo grałem tym nadgarstkiem. Jakieś porady ?

Proszę o odpowiedź.

Pozdrowienia dla każdego ♥

Wszyscy słuchają Reggae dla szpanu lub z powodu zioła. Ale tą muzykę trzeba po prostu czuć...

Opublikowano

Polecam odpalić Ci grę na boty i poćwiczyć ruszanie całą ręką, powtórz to kilka razy, powinieneś się szybko się dostosować, musisz też zadziałać na swoją podświadomość i być pełny chęci do nauki, pozdrawiam!

"Sukces rodzi wrogów"

Opublikowano

Ale jeśli ci się dobrze gra nadgarstkiem, to po co chcesz zmieniać an grę całą ręką i uczyć się od nowa?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja to zrobiłem tak, że po prostu zmniejszyłem sobie sens i starałem się przyzwyczaić. Z 2.7 zszedłem do 2, potem do 1.8 i teraz gram 1.72 zazwyczaj.

Oczywiście chodzi o to, że taki sens zaczął wymagać ruchu całą ręką, bo nadgarstkiem nie dało rady.

Opublikowano

Nie rozumiem po co zmieniać nawyki, zanim się przyzwyczaisz na sile do ruszania całą ręką minie dużo czasu.

Niby dlaczego lepiej jest grać całą ręką niż samym nadgarstkiem?

Czasem jak jestem na Lanie jest aż śmieszne jak goście zamiatają całe biurka tą ręką jak chcą się obrócić.

Graj tak jak Ci po prostu wygodniej a wtedy będzie najlepsza jakość tej gry, nie rób nic na siłe, bo inni tak robia - takim sposobem nigdy nie bedziesz od nich lepszy :D 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Przecież tu chodzi o komfort podczas gry. Gra całą ręką jest szybsza i żywsza niż nadgarstkiem. Wygodniej i sprawniej.

Są dwie opcje jak gra nadgarstkiem- albo ma niski sens i zapierdala tą dłonią milion razy po biurku albo ma dużego sensa co też jest złe, bo najmniejszy ruch nadgarstkiem powoduje spore przesunięcie celownika co owocuje słabą grą.

A przestawienie się z nadgarstka to kwestia dni, po chwile kumasz, że musisz dalej tylko ruszać ręką i czujesz swobodę, a nie jesteś uwięziony przez nadgarstek.. skilla nie stracisz i nie będziesz gorzej przez to grał, uwierz.

Opublikowano

Ja ruszam ręką na dalszy dystans i do obrotu o +180 stopni, a na ogól sam nadgarstek, ale gram tak od czasów gry w 1.6 czyli z jakieś 8 lat wiec już nie mam zamiaru zmieniać :P

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...